• sextiotalist

    Möhippa .. ska man skämmas ?

    Nu växer hornen hos mig. Vet inte hur nära du står din kusin. Men jag hade nog tipsat den blivande bruden om detta och tillsammans med henne planerat ett motdrag som tillintetgjorde alla förnedringar.

    De som planerar borde få en liten hint om att det kan bli andra planer om de går för långt.

    Möhippan ska givetvis vara ett underbart minne.

  • sextiotalist
    Ooops skrev 2015-05-31 09:52:01 följande:

    Fråga bruden? Vet att det ska va hemligt med möhippor men kanske man kan fråga eller prata om det diskret. Jag hade som sagt blivit arg och jag har vägrat! Så tramsig är jag men om mina vänner säger åt mig att suga av gurkor på stan så hade jag tagit mitt pick och pack och åkt hem!


    Troligen jag också. Gjort en omplanering av bordsplaceringen och haft ett barnbord där de kunde sitta med sina gurkor

    Jag hade troligen blivit så sårad och kränkt att jag hade funderar på att ställa in hela arret om vänner hade betett sig så illa
  • sextiotalist

    Undrar hur planerarna tänker om den blivande bruden blir så förtvivlad över galenskaperna att hon bara storgråter och vill avsluta dagen.

    Undrar hur omgivningen ser på det när de ser en storgråtande blivande brud suga av gurkor offentligt. Är det inte direkt olagligt?

  • sextiotalist
    Anonym (Fru Johansson) skrev 2015-05-31 11:42:59 följande:

    Jag blev nog i alla fall lite förnedrad och tyckte det var okej. Jag är yngst i gänget och har alltid blivit kallad lillstumpan. Blev klädd i blöja och babymössa, fick dricka vin ur nappflaska, sjunga barnsånger på gallerian, såna saker. Lite pinsamt, men inte så farligt.


    Fy farao. Jag hade tvärvägrat.
  • sextiotalist
    Anonym (Bridezilla) skrev 2015-06-01 18:04:36 följande:

    En möhippa ska inte vara som vilken spa-träff som helst! En riktig möhippa är nåt annat och man SKA busa med blivande bruden. Hon ska kläs ut i tokiga munderingar och göra knasiga saker på stan! Jag blev ganska hårt åtgången på min möhippa men jag vet att mina kompisar inte vill mig ont utan det var en galen traditionell möhippa. Folk verkar inte tåla nånting nu för tiden, de blir kränkta för allting! Jag tycker inte att påhitten ska gå till överdrift men lite får man tåla och man får ta och bjuda på sig för nästa gång är det någon annans tur. Spänn av och släpp sargen!


    Snarare tvärtom. På min tid när mina kompisar gifte sig så var det självklart att inte göra bruden till åtlöje. På sin höjd att gå med morötter i en luciakrona.

    På samma sätt som det gått inflation i flotta bröllop verkar det gått inflation i förnedring av den blivande bruden
Svar på tråden Möhippa .. ska man skämmas ?