• Anonym (koskit)

    Jag har en vidrig kvinnosyn.

    Hej! Jag har son sagt en vidrig kvinnosyn som jag vill ha hjälp att få bort då jag inte vill känna så.

    Jag kan inte vara en kompis med en tjej utan att jag vill ha sex med denne, känns helt meningslöst att vara kompis med en tjej som inte vill ligga ärligt talat :'( - jag vill inte känna så här men ändå gör jag det! Faaan! Finns de fler som känner samma sak? Hur kommer man ur det?

  • Svar på tråden Jag har en vidrig kvinnosyn.
  • Anonym (oj)
    todo nada skrev 2015-06-02 13:11:59 följande:
    Ser man till alla andra rent sjuka saker som skrivits i denna tråden, så är väl isf detta inlägget mer trovärdigt...

    Jag tänker intala mig det iaf, mitt lilla hopp om mänskligheten behöver det efter den törn det fick när jag läste igenom denna spyhink till diskutionstråd.
    Ja men alla hoppar från blomma och blad inte så djävla märkvärdigt...Faktiskt.
  • Anonym (oj)
    Anonym (oj) skrev 2015-06-02 13:43:55 följande:
    Ja men alla hoppar från blomma och blad inte så djävla märkvärdigt...Faktiskt.
    Till slut vet ni varken ut eller in och ham,nar i träsket istället.
  • Anonym (oj)
    xibaty9187 skrev 2015-06-02 13:51:10 följande:

    HA! Called it ;D


    Bättre se till att ha rent hjärta ...smaka lite här och där ja jo men se på fan ..hinner ni ens känna efter om det känns rätt och slätt??? det är en gåta .
  • Dr Nail
    Anonym (oj) skrev 2015-06-02 14:02:24 följande:

    Bättre se till att ha rent hjärta ...smaka lite här och där ja jo men se på fan ..hinner ni ens känna efter om det känns rätt och slätt??? det är en gåta .


    Asså, ursäkta, vad snackar du om?
  • todo nada
    Dr Nail skrev 2015-06-02 14:25:35 följande:
    Asså, ursäkta, vad snackar du om?
    sne tändning av något slag troligtvis..
  • Anonym (raskenstam)
    xibaty9187 skrev 2015-06-02 08:12:46 följande:

    Raskenstam, nu har jag inga planer på att försöka diskutera med dig. Jag är väl medveten om att alla försök till diskussion med dig slutar med ett av två svar:
    - Du ignorerar motparten, eller
    - Du kommer med "Hahaha, tror du jag bryr mig eller?! Du är ju kvinna/man med smarta åsikter och jag skiter i allt du säger!"

    Och detta är btw samma metod som min farbror använder för att diskutera, vilket gör att jag redan sedan barnsben blev trött på den. Han är för övrigt oskuld och levde i sin mammas källare tills han var 37, vilket jag bara kan förutsätta är ett öde han delar med dig... och om inte så måste jag bara påpeka, att de två ligg du haft i ditt liv inte bevisar din tes om att alla kvinnor är si och så.

    Nu till saken! Jag tycker själv att denna trådstart är intressant, så skulle du inte kunna ta och starta en egen tråd istället? Kalla den till exempel "Här samlas alla vi som vill diskutera hur värdelösa kvinnor är." Jag lovar att du inte kommer att se röken av folk med intelligenta åsikter där, och där kan du få spy ut dig så mycket du bara önskar, jag lovar! :) Men förstör inte den här diskussionen plis?

    Från troll till the topic! TS: Som du kanske redan har märkt så har du definitivt inte en hemsk kvinnosyn! Inte ett enda inlägg jag har sett från dig antyder att du på något vis ser kvinnor som underlägsna, värdelösa eller att de bara är till för dig. Du kommer inte heller med sexåringsargumentet "Buhuhuhuuu, det är feminismens fel att jag har det så här!" Du försöker till och med att ta tag i problemet, och som feminist ut i fingertopparna kan jag bara säga: Power to you, man! :D Är dock fullt beredd att ta tillbaka detta om andra tendenser kryper fram ;D

    Mitt personliga råd skulle kanske vara (och detta har sagts förut): Försök att komma i kontakt med kvinnor så mycket du kan. Umgås med dem som vänner. Bjud ut ett gäng bestående av både kvinnor och män regelbundet och prata med alla som kompisar, gå med i föreningar där du kan träffa kvinnor. Jag själv är ganska asocial och ointresserad av människor i allmänhet, så från egen erfarenhet: Tvinga dig att lyssna på kvinnor! Och kom ihåg att det är ganska få människor man direkt klickar med. Men jag lovar att det inte kommer att ta lång tid innan du hittar någon som är intressant att lyssna på!  

    Det är en besvärlig uppförsbacke att gå i början, men ingen människa i världshistorien har så mycket könshormoner att hen orkar vara kåt på alla av det motsatta könet om hen träffar dem ofta nog. (Jag har läst om detta på sexologprogrammet, så lita på mig på den punkten ;) ) Jag tror att det är fullt möjligt att du har en hög sexualdrift, men också att det du behöver är att normalisera kontakten med kvinnor. Jag vill också tillägga, att det självklart står dig fritt fram att ta Raskenstams råd istället för övrigas! Det finns gott om stendumma kvinnor i världen, lika många som stendumma män, så det finns en chans att du trots det skulle få ligga! Bara var medveten om att det finns inte en enda människa i Norden med iq över det genomsnittliga skonumret som kommer att ta dig på allvar, man eller kvinna!

    Jag ber om ursäkt för det överdrivet långa inlägget, och önskar dig lycka till! :) 


    om du bara viste!!
    Hur fel du faktiskt har. Men mår du bättre av din tro eller övertygelse så är väl det också OK
    Eller?
  • Anonym (raskenstam)
    grind skrev 2015-06-02 11:24:30 följande:

    Raskenstam2

    Dålig still att uppge sig vara någon annan än man är. Din historia är så uppenbart påhittad at det är löjligt.


    Uppge sig för att vara någon annan än jag är??

    Ja användarnamnet är så klart ett taget.

    Lite som ditt egna. Säger inte så där jättemycketFlört

    Tror förövrigt inte det är så många som uppger sitt egna namn på denna sida.

    Tror du det eller?
  • Anonym (raskenstam)
    Anonym (raske­nstam2) skrev 2015-06-02 11:05:19 följande:

    Asså förlåt men vill be om ursäkt för vi är bara två tonåringar som jävlas med er. Jag har inte skrivit det mesta men fick inte skiva detta för min kompis.. men min mamma hörde mig snacka om det och är sjukt sur. Vi ser inte ner på tjejer/kvinnor. Vi hade bara sjukt tråkigt... och ja som sagt tycker jag också det gick överstyr.

    Men jag har inte skrivit allt själv utan det är min kompis också. Han lär väl inte sluta heller. Ville bara be om ursäkt.


    Tänka sig..
    Du är förlåtenSkål
Svar på tråden Jag har en vidrig kvinnosyn.