Inlägg från: Anonym (Härreguud) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Härreguud)

    Varför störs sig andra att jag har silikon?

    Madame M skrev 2015-06-01 22:30:14 följande:

    Ja, men det stärker ju bara det jag skriver, du gjorde det för att få ett "snyggt gung"...ytligt...ta på dig en bh så slipper du både svett och gå med pennor under tuttarna...


    Det är ju jättesvettigt med bh! Och det låter inte som att du vet vad det menas med "pennor under tuttarna"? Varför skulle hon slippa det med en bh?
  • Anonym (Härreguud)
    fjanten skrev 2015-06-01 22:34:22 följande:

    Hur då obehagligt? Om dom var fasta, fina och satt där dom skulle?


    Läs vad hon skriver, "tunga hängbröst hade jag kvar efter barn"!! Vart läste du fasta?
  • Anonym (Härreguud)
    Donum skrev 2015-06-01 22:50:55 följande:

    Jättesvettigt med bh?

    Då kanske det är något annat knas i kroppen som behöver åtgärdas.


    Nejdå, inget är knas.. Vet inte vad du har för stl, men jag har naturliga 80F som inte helt sitter där de gjorde för 10 år sen och en bh på det en varm sommardag så blir man svettig, inget konstigt, de flesta med större bröst säger så.. :)
  • Anonym (Härreguud)
    Donum skrev 2015-06-01 23:25:50 följande:

    Jag har 70F. Jag har aldrig upplevt att svett är ett problem. Är det vanligt att få svamp under brösten pga svett?


    Dina kanske inte hänger tillräckligt! ;D Har själv aldrig fått svamp men jobbar i hemvården och ja, det är vanligt med svamp under stora, tunga bröst.
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (:)) skrev 2015-06-02 08:48:47 följande:

    Kan också tillägga att ingen ide att hänga upp sig på kup storlekar när det handlar om opererade bröst... Det är olika... En e kupa kan tex vara en visuell stor c kupa eller liten d kupa... Då inläggen inte lägger sig som riktiga bröst... Så när man säger kup storleken låter det jätte stort fast i verkligheten, kanske det inte är det :) Sen beror det på hur vi är byggda osv... Det som är stort på dig, är litet på mig?


    Exakt! Sen har kup-stl blivit snedvridet från början. Ibland hör man folk säga tex "åh, hon hade typ D-Kupa" som att det är jättestort. Problemet är att de flesta kvinnor går i för små bh:ar och vet inte vad de har för stl egentligen...
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (Bomber) skrev 2015-06-02 00:34:00 följande:

    Ts:
    Det låter som att du skulle ha behövt en bröstförminskning istället.. Om du har svamp under brösten och du gillar att gå utan BH då är det ju bättre att göra dom mindre så slipper du alla problem.
    Det jag inte kan förstå är kirurgen som utförde detta, kom bröstförminskning upp till diskussion?
    Att brösten "deflaterar" efter barnafödande är vanligt och händer varenda kvinna.

    Det är inte avundsjuka du ser hos folk, utan du läser in det i människors ansikten för att du vill att de ska vara avundsjuka.
    Ex: Två kollegor som du VET vet om att du har opererat brösten står i andra änden av rummet och häller upp kaffet medan de tittar på dig och flinar. Du tolkar det direkt som skvaller om dina "gigantiska tuttar som hela världen är avundsjuk på" men i själva verket pratar de om vad de gjorde i helgen och den snygga killen de stötte på, och de tittar på dig för att du är den enda människan i närheten.

    Människor är i regel inte avundsjuka på denna sorts operation, det kommer mer tankar som:
    - går det bra att amma om du får fler barn?
    - vad händer om de går sönder?
    - är det livstids garanti eller måste du byta dem efter några år?
    - varför genomgick du en stor operation för ett skönhetsingrepp?
    - vad hade du gjort om det inte hade lyckats? (du är väl medveten om att det misslyckas ofta, och inte endast med brösten, utan vanliga operationskomplikationer)
    - tänk om du hade dött på operationsbordet? då hade dina barn blivit moderlösa, hade det varit värt det för ett par fastare bröst?

    Det är så mycket som i alla fall jag tänker på då det gäller att operera brösten.


    Men hon skrev ju varför hon inte ville göra förminskning/lyft.
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (Större än DD) skrev 2015-06-02 13:07:58 följande:

    Ärligt det enda jag stör mig på är just storleken.. Du som redan har haft bröst sedan innan opererar dem ännu större. Från 70D till 70E

    (D-E tänker jag att det är typ en halv liter Silicon per tutte om man hade noll sedan innan.

    Om du skulle säga storleken enligt H&Ms tabeller att du hade exempelvis B och du förstorade till C så skulle det inte låta så jävla illa som from D till E.

    jag kollade bilder på 70E så ser det ut som typ storlek C, för dubbel D är bröst som står ut 20 cm från kroppen. tänk dig då hur E ser ut i mitt huvud, då E är större än dubbel D.. googla efter dubbel D /DD.

    När folk betalar för förminskning vid de storlekarna och klagar på ont i ryggen.

    När de finns tjejer med russin till bröst, typ ingen bröstmassa och de lever ganska glada utan att bli så fixerade vid bröst och så kommer en som redan har bröst och förstorar sig till sjukdom. Det är så egoistiskt.

    Men alla får göra precis som de vill, jag sa bara vad jag stör mig på.


    Ja, men för att kunna gå från 70D hängig till fast utan att lyfta, lär man ha i mer/ bli större ju!?
  • Anonym (Härreguud)
    Haskel skrev 2015-06-02 21:02:18 följande:

    Att det finns fördomar, syns inte minst i de påhopp och otrevliga kommentarer TS fått i den här tråden.

    Överallt annars, tjatas det om att "DET ÄR KVINNANS KROPP, KVINNANS BESLUT"!

    Det gäller ALLT från att skaffa tatueringar, klippa sig kort, behålla "oönskade" barn, raka/inte raka sig...

    "Män ska dessutom ha jävligt klart för sig att brösten tillhör kvinnan, och INGEN ska tro att de får tafsa på dem".

    MEN NÄR DET GÄLLER SILIKON I BRÖSTEN, ÄR KVINNANS EGNA VILJA INTE SÅ NOGA LÄNGRE???


    Word!
  • Anonym (Härreguud)
    Donum skrev 2015-06-02 22:13:35 följande:

    Det är väl ingen här som argumenterar för att den kvinna som vill skönhetsoperera sig inte ska få lov att göra det?


    Nej, ingen har ju sagt att en kvinna inte får det, men det har ju generellt inte varit nån trevlig respons igenom tråden.. Ord som ytligt/fejk/vulgärt/ och att ingen minsann skulle vara avundsjuk på något så "fåfängt o tragiskt" och att det måste bero på dålig självkänsla osv är ju inte direkt "bejakande"...!?
  • Anonym (Härreguud)
    Donum skrev 2015-06-03 02:48:25 följande:

    Men silikonbröst ÄR ju fejk?

    Det kan väl ändå inte vara kontroversiellt?

    Om man i en tråd på ett diskussionsforum föreslår att det är avundsjuka som gör att somliga stör sig så är det ju helt rimligt att man får svar på det?

    Jag fattar verkligen inte hur man kommer fram till att avundsjuka skulle vara ett alternativ. Precis som med lösnaglar. Vem f*n är avundsjuk på lösnaglar!?


    Ja, det är konstgjorda bröst, men just att påpeka det i negativ mening.. Varför? Alla bryr sig inte eller tycker att det är dåligt.. Varför anmärka på hur en person med siliconbröst ser ut eller framstår? Och det är klart det finns jättemånga som är avundsjuka på opererade bröst! Varför skulle det vara det sista på jorden man är avundsjuk på? Det kryllar ju av tjejer som är missnöjda med sina bröst och önskar de kunde/vågade/hade råd att göra ngt åt det! Precis som att man absolut kan vara avundsjuk på lösnaglar. Haha, det kan jag bli tex. Jag gillar att ha, ifs hyfsat korta lösnaglar, med häftig/rolig design på ibland men kan inte det pga mitt jobb. Blir jätteavis på en av mina bästa vänner som alltid har jättefina naglar.. Så?
  • Anonym (Härreguud)
    Donum skrev 2015-06-03 06:50:45 följande:

    Avundsjuk!?

    Sjukligt behäftad med avund?

    För något som bekräftar att hon inte har fina naglar själv och som du kan få fixat för 700 spänn!?

    Jösses. Helt barockt i min värld, men man lär sig något nytt varje dag.


    Nu fattar jag inte? Både jag och min väninna kan ha fina naglar själv, men lösnaglar håller bättre och det gör "nagellacket" med, flagnar ju inte av liksom..

    Och jag FÅR inte ha det för mitt jobb, pengarna är inget problem. Spec inte när man har en annan väninna som jobbar med naglar o jag ser alla fina små konstverk hon gör hela tiden. Älskar det.., ja, jag blir avis. :D
  • Anonym (Härreguud)
    Donum skrev 2015-06-03 07:19:09 följande:

    Jaja, det finns människor till allt.


    Haha, är det det konstigaste som finns? Att man är lite avis på nåt någon annan har och som man själv inte kan få/ha? :D då tycker jag att DU är det konstigaste som finns.. Avund är tro det eller ej, helt naturligt. Sen innebär inte allas avundsjuka något som gör en elak.. Skulle ju aldrig hacka ner på minvän eller snacka skit bara för att hon har nåt som jag gillar och önskar mig. Men ja, poängen var att folk kan absolut vara avundsjuka på någons silikonbröst.
  • Anonym (Härreguud)
    Donum skrev 2015-06-03 08:27:49 följande:

    Vi definierar nog avundsjuka väldigt olika.

    Wiktionary: "Avundsjuka är en sjuklig eller plågande avund eller avundsamhet. Exempelvis avundsjuka över att andra skulle ha något vackert.[1] Känslan av avund kan vara varaktig. [2] Avundsjuka består ofta av en kombination av frambringade känslor som ilska, sorg och avsky."

    SAOB: "(eg.: sjuklig l. plågande) afund l. afundsamhet. GRUBB 675 (1665). Afvundsjuka öfver, att andra må hafva något vackert. ENEMAN 2: 56 (1712). Afvundsjukan emot medborgare. G. F. GYLLENBORG Vitt. 2: 26 (1773, 1795) Afundsjukan är icke blott en plågsam, utan äfven en nedrig känsla."


    Ok, vad sätter du för ord på det jag beskrivit då? För vad än ordlistan säger så tror jag att det är mer det jag beskrivit folk generellt menar när man säger "avundsjuk".. Än nån sjuklig plåga som äter upp en från insidan. Tror inte det är så man menar i folkmun.
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (linn) skrev 2015-06-04 13:49:35 följande:

    Jag bryr mig inte, jag tycker bara inte det är snyggt tyvärr... annars skulle jag eventuellt också operera in.


    Det finns ju jättesnygga siliconbröst som inte ser "opererade" ut, med lite naturligt "häng" på..! :)
  • Anonym (Härreguud)
    Flunken skrev 2015-06-04 08:02:43 följande:

    Som man skulle jag aldrig fylla pungen med cilicon om det hade varit omvänd situation...

    Bara för att behaga andra liksom.

    Min kropp duger som den är!

    Dessutom vem fan vill ha massa kemikalier och toxider insprutad i sin kropp ??

    Aldrig i livet!

    Jag tänker leva länge!!


    Fast, de flesta opererar ju för sin egen skull. För att man ev är missnöjd, besvärligt med häng eller uttömda bröst efter amning och man vill få tillbaka det man en gång hade. Och ang stl så är det konsigt att om en person känner att de är födda i fel kropp så är det okej operera om sig till det motsatta könet, men om man anser att man är född med för små bröst så har man inte rätt att operera de större?

    Och det finns många män som opererar in en fejktestikel om de blivit tvungna att operera bort en!!!
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (pia) skrev 2015-06-04 14:38:07 följande:

    Som sagt, VAD innebär "för sin egen skull"? Om "taxöron" vore idealet är jag övertygad om att den överhängande majoriteten av de som opererar sig skulle välja att ha kvar dem, oavsett "obehag" och "vad man en gång hade". Det är väl inget fel i det, vi är sociala varelser och påverkas enormt mycket av vad andra tycker. Lite samma sak med övervikt - om det vore normen skulle de flesta överviktiga inte må särskilt dåligt av det (mer än eventuella fysiska krämpor). Det råder någon sorts tanke idag om att alla människor är enskilda öar som bildar uppfattningar helt oberoende av vad andra tycker, men all forskning om människor visar att det inte är så.


    Nu är inte taxöron idealet. Alla har visserligen olika syn på vad som är snyggt. Jag gillade mina bröst somdom var innan jag tappade 20kg. Nu är dom hängiga och obekväma och jag vill lyfta dom samt ev lägga i lite.. Jag har en relation, ingen annan kommer att se dom, dom ser jättebra ut med kläder på och är inte små, och han gillar dom som dom är men jag tänker göra det för min skull. Sen vill inte jag ha stora, D, E-kupa på sin höjd, och absolut inte klotrunda. Och de blir de inte med all hud jag har.. Min "övervikt" mådde jag heller inte dåligt över, men tyckte inte om att vara osmidig o trött samt att inte kunna ha vilka kläder som helst.
  • Anonym (Härreguud)
    Butterscotch skrev 2015-06-05 07:15:49 följande:

    Om det vore så väl att alla tar ut semester efter operation. Jag har sett flera exempel på folk som blir sjukskrivna (enligt läkares ordination förstås, men det gör det inte mer rätt) efter att de har opererat sina helt normalstora bröst till modell XL. Sånt är ju för jävligt.

    Men för att svara på trådstarten: jag stör mig inte på folk som väljer att stoppa in silikon eller göra diverse andra skönhetsoperationer. Jag tycker mest att det är sorgligt att de ska känna sig nödgade att gå så långt som till operationer för att, i andras eller egna ögon, bli snyggare. Det borde vara ok att se ut som man gör. 


    Det ÄR ok att se ut som man gör, men alla VILL inte det, där är skillnaden.. Och då är det således även ok att "se ut som man gör" EFTER en operation!
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (linn) skrev 2015-06-05 09:30:25 följande:
    Nej tycker det syns ändå. Jag är inte lesbisk, men an ändå tända på just bröst Händer att jag tittar på porrfilm men man ser direkt om det är fejk och det går jag inte igång på. Vill inte känna på plastiga silikonbröst, utan naturligt mjuka bröst.
    Men de som är i porrfilm brukar ju generellt se mer "fejk" ut.. Du borde se några av mina väninnors/arbetskamraters bröst. Jag hade aldrig anat, och jag kikar också rätt mycket på po, menar bröst. :D
  • Anonym (Härreguud)
    Butterscotch skrev 2015-06-05 09:59:19 följande:

    Nej, det är INTE att frivilligt, utan egentlig anledning, lägga sig under kniven och sen låta samhället och arbetsgivaren stå för kostnaden för rehabilitering. Jäkla slöseri med andras resurser. Rehabilitera sig kan man göra på sin semester. 

    Har någon av läkare blivit hänvisad till att göra en operation pga sjukdom (fysisk eller psykisk) är det en annan sak, men de flesta som gör skönhetsoperationer blir inte det utan gör dem på eget bevåg.


    Lite OT men hur ser du då på folk som får följdsjukdomar eller lättare blir sjuka eller inte kan prestera lika mycket tex tempomässigt pga fetma? Och då snackar vi inte nå genetik, utan "äta fel/mycket-röra på sig för lite"-fetma/övervikt. Eller att de efter ett tag får diabetes, ev amputeras eller får svårt att gå så "samhället" får betala permobil o dyra mediciner!?
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (linn) skrev 2015-06-05 12:58:25 följande:

    Ok men de kan ju omöjligt kännas som vanliga mjuka bröst?


    Det är väl en smaksak eller beror på vad man jämför med. Det finns väldigt mjuka inlägg numera. :)
Svar på tråden Varför störs sig andra att jag har silikon?