Inlägg från: Anonym (???) |Visa alla inlägg
  • Anonym (???)

    Sen abort

    Hur många trådar ska du starta? En varje dag eller?? Ju längre du väntar ju svårare och jhobbigare blir det. Du kommer får FÖDA fram ett foster som ser ut som en liten människa. Dom kan dessutom leva när dom kommer ut. Är du beredd på detta? varför väntade du så länge med en ev abort??

  • Anonym (???)
    Anonym (rutan) skrev 2015-06-20 11:41:41 följande:
    jag gjorde abort i vecka 12, antar att det räknas som sen abort eftersom jag hamnade ligga in på självaste julafton:p 
    Det gjorde ont och så, men desto mera var det inte, såg inget foster som vissa pratar om och sånt. och p.g.a. mina omständigheter i livet, så var jag bara lättad efteråt. för jag visste att jag hade gjort rätt val. 
    Ts är i v 14-15 mao betydligt senare än v 12.
  • Anonym (???)
    Anonym (rutan) skrev 2015-06-20 12:25:34 följande:
    hur vet du det? jag läste inte det i alla fall nånstans? får man ens göra abort så sent?? det visste inte jag:p trodde vecka 12 var i senare laget...
    För att ts har startat flera likadana trådar i flera dagar nu. Där skriver hon att hon är i v 14-15. Och ja det är fri abort till v 18(17+6) i Sverige utan någon anledning men som sagt då får man gå igenom en förlossning.
  • Anonym (???)
    Tvivlare skrev 2015-06-20 20:56:01 följande:

    Ja de kanske blivit för många trådar. Kanske skulle "puffat" istället. Är ny här så jag får be så mycket om ursäkt om Det inte varit passande. Ja jag har passerat v12 och närmar mig v14 och att det blivit som det blivit finns det orsaker till. Hade bara hoppats på att någon ville dela med sig av sina erfarenheter/upplevelser.


    Men du har ju fått svar i dina tidiga trådar. Vad mer vill du veta? Att det är smärtfritt och att fostret bara är 3mm stort och inte set ut som ett barn och att du kommer blöda som en mens och inte må psykiskt dåligt efteråt? Sorry men skulle vi säga detta skulle vi ljuga. En sen abort är ett helvete.
  • Anonym (???)
    Anonym (Vecka 17) skrev 2015-06-20 21:18:45 följande:

    Gjorde abort i vecka 17 för 5 år sedan.
    Fick en tablett som hindrade fostret från att fortsätta utvecklas, för att sedan 2 dagar senare komma tillbak och få fler tabletter och föda fram fostret. Det blev som en mini-förlossning.
    Det är inget jag ångrar idag, var endast 18 år gammal, hade inte gått klart skolan, inget stabilt förhållande (tog slut i vecka 11). Så för mig var det helt rätt beslut.
    Idag har jag två barn tillsammans med min man och är lycklig med min familj :)


    Finns inga tabletter som hindrar fostret från att utvecklas. Dom bara ljuger om dom säger det. Fostret lever ofta när det kommer ut.
  • Anonym (???)
    Tvivlare skrev 2015-06-20 23:00:57 följande:

    Anonym (???) Hur är du så säker. Vad är din personliga erfarenhet? Jobbar du med aborter? Har du själv gjort en abort och i så fall när.

    Mig veterligen fungerar tabletterna som ett antihormon mot progrsteronets så att graviditeten hormonellt stannar av och inte längre kan fortgå.


    Du får tro vad fan du vill, men det var ett väldigt snack om dessa sena aborter för inte alls så länge sen där bm som genomför dessa berättade hur vidrigt det var och att vissa av barnen föddes levande och låg och rörde sig och försökte andas. Googla vet jag. Finns massa artiklar om detta. Och nej jag skulle aldrig genomgå en sen abort. Vet hur det går till vilket ni verkar ha missat helt. Vet ni hur en skrapning går till? Googla på det också vet jag.
  • Anonym (???)
    Tvivlare skrev 2015-06-21 03:09:46 följande:

    Att vissa inte kan visa mer respekt för andra tycker jag är så sorgligt. Nu ville jag höra andras erfarenheter i detta och inte andras teorier. Skulle aldrig vilja att min värsta fiende skulle uppleva detsamma fast ibland undrar jag.

    Tack alla som svarat med evidens.


    Det är inga teorier. Barn som genomgår sena aborter kan lev när det kommer ut. Men du kanske inte vill v den infon utan vill tro att det är rätt sak att göra? Att foster i v 14-18 inte känner något alls? Vilket är bevisat vara falskt. Dom känner en massa. Men visst att vänta för länge med abort är okej enligt dig.
Svar på tråden Sen abort