Inlägg från: Anonym (baby mamalic) |Visa alla inlägg
  • Anonym (baby mamalic)

    Varför ser personer med samma vikt och längd så olika ut?

    Jag väger 68-69 som ogravid och är 173 cm och jag är i normalspannet på bmi. Är även rätt normal tränad, och har ett rätt fysiskt jobb. Jag tycker jag borde ses som normalbyggd och ja.. normal, inte smal men inte heller för mycket fett. Men! Alla som jag träffar som påpekar min vikt säger att jag är så smaaaal. Dom tycker alltid jag ska ta den sista tårtbiten för att jag är sååå smal, och äter jag mycket sallad till lunch en dag så ifrågasätts jag om jag bantar vilket borde vara så ohälsosamt för mig Enl dom. Dom tror inte heller mig när jag säger vad jag väger, då säger dom bara att jag måste vara bara muskler och ben.

    Har 29 i tum på jeans så att så smal är jag inte! Kanske är det långa ben, långa armar och väldigt smal midja som gör att jag ser så smal ut. Ser inte kurvig ut med min midja utan mer smal..

    Ha en kompis som är ca 165 cm som väger 65 ungefär och hon ser också extremt smal ut och har samma problem som jag...och min syster väger typ 55kg till ca 170 och hon ser faktiskt rätt normal ut.. nästan snudd på mullig. Å hon tränar.. massor!!

    Så kroppen ser ut som den vill..

Svar på tråden Varför ser personer med samma vikt och längd så olika ut?