• trolliz

    Varför ser personer med samma vikt och längd så olika ut?

    Jag är 167 och väger va 60-63 kg, är fyllig, speciellt när jag går upp då är det bröst och rumpa osv som fylls på först så jag blir riktigt kurvig men magen hänger ju också lätt på. Aja, har också funderat lite på det där faktiskt. Sen tycker jag alla passar i olika storlekar. Som min vän som är ganska mycket kortare än mig har haft alla möjliga storlekar/vikter men jag tycker hon gör sig bäst som lite småmullig men inte tjock. Men hon ser rätt märklig ut när hon är för smal. Sen har jag en längre vän som är stor. Men tydligen inte född så för hon har varit smal. Men hon är liksom inte bara tjock, vilket hon knappt är längre utan bara liksom stor... låter så galet men det ör häftigt hur olika det kan vara.

    Jag har aldrig varit varken jättesmal eller tjock. Eller jo, jag var benig ett tag efter amning och varit lite pluffsig.

    Men jag ser som bäst ut tycker jag vid den här vikten (60-63). Tycker det alltid låter så galet med folk som är så mycket längre än mig och väger mycket mindre. Men jag har som sagt väldigt fylliga bröst och rumpa osv. Men är rätt smal ändå.

    Vi är ju bygda helt olika osv. Har nog mycket med det att göra. Spännande!

Svar på tråden Varför ser personer med samma vikt och längd så olika ut?