Inlägg från: Anonym (Vad är det för utbildning?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vad är det för utbildning?)

    Sjukskriven för energibrist och stressreaktion. Vill inte tillbaka till min gamla arbetsplats...

    OupaOupa skrev 2015-06-29 21:33:31 följande:

    TS jag var i liknande situation för ett gäng år sedan. Var sjukskriven först på heltid, sedermera deltid. Under tiden kom jag fram till att jag aldrig ville tillbaka och omskolade mig via en YH-utbildning (hade en universitetsutbildning i ryggen). Fick jobb på min praktikplats och jobbar där än idag 8 år senare utan sjukskrivning (förutom enstaka magsjuka, halsfluss, influensa och liknande).

    Mitt råd till dig och andra i liknande situation är att ta reda på vad du verkligen vill göra och gör allt för att nå dit. Lycka till!


    Vad blev du?
  • Anonym (Vad är det för utbildning?)
    Anonym (anonym) skrev 2015-11-07 19:32:58 följande:

    Hej! Ursäkta att jag inte svarat. Nu är jag uppsagd pga arbetsbrist. Jag hade facket till min hjälp vid uppsägningen och det är jag glad för. Försäkringskassan ville inte godkänna mer sjukskrivning för jag var för frisk. Läkaren ville inte sjukskriva mej mer för det fann inte tillräckligt medicinskt underlag för det. Samtidigt sa läkaren att går jag tillbaka till jobbet till samma situation så blir jag sjuk igen. Det blev moment 22 till slut.

    Jag har sökt många jobb sedan dess och förhoppningsvis så får jag snart ett annat.

    Har anställningsintervjuer som väntar denna veckan.

    Hur går det för dej? Hur gick det på ditt möte med din chef? Det var ett tag sedan som du skrev meddelandet till mej, men jag är ändå nyfiken på hur det går...


    Vad innebär det att du blir uppsagd på grund av arbetsbrist? vad har det för fördelar? Jag är i samma situation men inte haft möten än med allihopa. Usch, ser inte fram emot det, vill inte tillbaka. Ser inte hur det ska bli annorlunda.
Svar på tråden Sjukskriven för energibrist och stressreaktion. Vill inte tillbaka till min gamla arbetsplats...