Inlägg från: Anonym (?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (?)

    Ha sex annars tar jag livet av mig!

    Men varför fortsätta ha sex när det är slut? Är de slut så är det slut. Och ha aldrig sex mot din vilja, vill ha ta livet av sig är det hans beslut. Ring en av hans vänner och be honom ta med sig din x till psyk.

    PS. Vad du gör, har gjort när du är singel har inte din x, kommande kille med att göra. Sån info leder oftast bara till skit!!! Det är din hemlighet ;)

  • Anonym (?)
    Hadraniel skrev 2015-06-30 09:04:36 följande:

    Jag tycker visst att man kan ha med sådant att göra om det känns viktigt viktigt för en själv att veta. Eller ska det vara fritt fram och ljuga och dölja även andra saker för sin partner som man tycker är obekväma att ta upp för att ens partner kan reagera dåligt på dem?

    För egen del är ärlighet väldigt viktigt i ett förhållande och jag tycker att man har rätt att känna att precis vad som helst är relevant och viktig information att veta om ens partners bakgrund eller liv.

    Tror dock att jag helst är omedveten om just min partners sexuella historik, men skulle jag känna att det är något jag behöver veta så anser jag ju att det är bättre att jag får ett svar än att min hjärna istället väljer att tro det värsta (kanske att hon haft en ny kille hon har haft sex med varje dag eller så). Skulle hon ljuga om saken och det senare kommer fram är ju tilliten sabbad och det skulle troligen leda till att förhållandet tar slut.


    Klart att ärlighet är ett måste i ett förhållande :) Men det har ju inget med att göra vad jag gör eller ha gjort när jag är singel. I såna situationer är inte sanningen inte alltid den bästa lösningen... Vet många som har berättat om sitt singel liv och även fast det har gått 5-10år kan det forfarande dyka upp som ett problem. Det är ett känsligt ämne för många. Jag vill inte veta något vad min partner har gjort om jag inte möter på personen i fråga. Jag brukar säga vill du höra sanningen måste du också tåla den. Eller har det varit ett uppehåll där jag blivit dumpad.. Där han har valt att förlora mig... Säger jag, det har du inte med att göra. Så länge det inte är inom ramen av förhållandet så anser jag att sanningen inte alltid är den bästa... Man behöver inte ljuga det är bara att säga det har du inte med att göra... Men det är svårt, finns nog inga rätt eller fel utan man måste nog tänka på vem man har med att göra. Visa klarar sanningen vissa inte... :)
  • Anonym (?)
    Hadraniel skrev 2015-06-30 19:17:04 följande:

    Men att säga att personen inte har med det att göra tycket jag är helt ok. Då är det ju upp till den personens partner att välja att gå vidare utan denna kunskapen eller med sin egen bild av vad det svaret innebär.

    Hade jag fått ett sådant svar om jag ställt frågan hade jag tänkt att kvinnan säkerligen hade haft sex med åtminstone en, men troligen ett flertal andra personer och sedan  utifrån detta övervägt om det är ett problem för mig eller inte gällande att bli tillsammans igen efter ett uppehåll.


    Ja så är det.. Hur mycket jag en tycket det är jobbigt så har jag faktist inget med det att gör... Så länge det inte är under vårat förhållande... Har bitit mig själv i svansen många gånger, för vill inte personen berätta brukar jag fixa fram sanningen ändå... Och inte fan mår man bättre av det ;).. Så nu håller jag mig till att vad som händer i förhållandet. Otrohet är inget jag tolererar!

    :)
  • Anonym (?)
    Hadraniel skrev 2015-07-01 09:11:58 följande:

    Anledningen till att jag själv vill veta är att jag skulle ha lättare att fortsätta förhållandet efter ett uppehåll om min partner inte hade haft sex med andra i den perioden. Skulle det visa sig att personen har haft sex med någon annan skulle det kunna leda till att jag grubblade så mycket på det att det blev ett problem särskilt gällande det fortsatta sexlivet då jag skulle tänka på henne tillsammans med någon annan. Ett "Du har inte med det att göra!" innebär ju för min del ungefär samma sak som det största antal sexpartners jag kan föreställa mig att hon hunnit haft sex med under uppehållet.

    Men skulle hon däremot ljuga och säga att hon inte varit med någon annan och det sedan kommer fram att hon varit det ändå skulle tilliten vara försvunnen och all möjlighet till en vettig relation överhuvudtaget varit förstörd.

    Tolererar inte otrohet själv heller!


    Förstår dig apsolut! Men jag har lärt mig att det är bättre att inte veta... Men om det är en chans att det kommer fram vill jag heldre höra saningen... Det är svårt... Har sakt till gubben jag skiter vad du har gjort när vi inte är tillsammans men är det en person jag känner eller kan möta på vill jag veta. Vill inte stå på "kvarters" toan och få höra av någon "slampa" att hon varit med min gubbe ;) Då vill jag heldre veta så jag kan säga jag vet, i stället för att det kan bli ett problem ;) Alltid svårt det där :(... Hoppas slippa att hamna där!!! :)
Svar på tråden Ha sex annars tar jag livet av mig!