Inlägg från: Anonym (äckladavmigsjälv) |Visa alla inlägg
  • Anonym (äckladavmigsjälv)

    Ha sex annars tar jag livet av mig!

    Vi är i en separation just nu. Ett datum är satt för utflyytt (sambo).
    Vi var separerade för ett halvår sedan i 3 månader . Under den tiden hade jag sex med en annan person. Jag talade inte om detta för barnens pappa. Men när han för några veckor sedan frågade mig ville jag inte ljuga. Detta ledde till ett helvete.... 

    Jag ville inte ha sex med honom den kvällen eftersom 1. vi har  gjort slut. 2. han hade sagtganska elaka saker underhela dagen. 3. han var så himla upp och ner. 

    Men då började han "aha så du vill ha sex med andra men inte med mig".
    Jag svarar: "Det var ett halvår sedan och vi var inte tillsammans då!"
    "Då kan jag lika gärna gå å ta livet av mig, hoppa framför ett tåg".


    Han sa det så många gånger att jag kände mig tvungen. Så vi hade sex. 


    Efteråt kände jag mig så smutsig.... så äcklig. Som om jag gått emot varenda princip jag har. Jag är en ganska principfast person och en av de är  "ha aldrig sex mot din vilja". men vad ska jag göra när han säger att han inte ens kan titta på våra barn utan att känna att deras mamma är en hora. Vad ska jag göra när han ligger i sängen mitt i natten och skriker att han kommer ta livet av sig om jag inte har sex med honom? 

    Jag mår fortfarande lite dålig över detta.... 
     
    Gjorde jag rätt eller fel? 


    (vill tillägga att han är en eprson som är lite deprimerad av sig - han har varit "självmordsbenägen" tidigare i livet). 

  • Svar på tråden Ha sex annars tar jag livet av mig!
  • Anonym (äckladavmigsjälv)

    Drottnignen: jag ville inte alls det skulle svida för honom. Då hade jag naturligtvis sagt det långt innan. Han frågade flera gångar , han stod å skrek rakt i ansiktet på mig.. "när vi var separerade.... hade du sex med någon annan?! Ljug inte för mig". Jag ljuger inte .... Men jag är också lagom rädd för honom... har polisanmält honom, bott på skyddat boende. Jag är ingen elak person... jag vill aldrig såra honom. då hade jag naturligtvis skitit att han hotade med självmord och bara "jaha, gör det då.. liger en tågstation 10 minuter bort...".

  • Anonym (äckladavmigsjälv)

    tack för era inlägg! 


    Det stärker faktiskt att läsa det ni skriver... 


     


    Jag hade verkligen velat han skulle flyttat tidigare men av några nledningar så går det inte. Tyvärr har vi inga vänner att bo hos... Men det går att stå ut.... Jag ser bara fram emot att detta ska vara över. 

  • Anonym (äckladavmigsjälv)

    Påven Johann­a: så du menar att jag ska låta honom ta livet av sig? barnens pappa... jag önskar ingen att dö... inte någon , oavsett  vad som har hänt mellan oss. 

    Han är inte liten. Och det finns många deprimerade män som agerar genom att vara fysiskt och psykiskt våldsamma.... eller till sist, skadar sig själv.

    mest just nu , är jag rädd att han ska skada sig själv. och hru skulle det påverka mina barn?  Även om jag inte behöver bo med han längre så behöver de sin pappa. 

Svar på tråden Ha sex annars tar jag livet av mig!