Inlägg från: Djävulens Högra Hand |Visa alla inlägg
  • Djävulens Högra Hand

    Istället för staket runt huset? Stör mig på grannarna men törs inte klaga..

    Haskel skrev 2015-06-30 11:05:14 följande:

    Din fasad blir inte förstörd av en fotboll, vilket dock är mindre viktigt i sammanhanget.

    Skriv inget brev. Gå istället över och prata med grannarna. Säg att du har planer på ett staket eller en häck, men att du vill komma överens med dem också. Någonting som inte gör det omöjligt för deras son att sparka boll, men samtidigt något som förhindrar bollar mot ert hus. (säg det lite med ett skratt, och visa att du förstår att händer och sker av misstag).

    Ett staket elller häck påverkar ju även deras hus och tomt. Låt dem vara delaktiga i beslutet. Framförallt, var vänlig och tillmötesgående.


    Beror väl på vad för fasad man har, eternit, mineralskiva eller mexitegel samt vissa putsade fasader är väl inte av det oömma slaget och lätt kan få defekter av smällar...
  • Djävulens Högra Hand

    Ts.

    Naturligtvis kan du säga till grannen, mitt hem min borg och får man inte ro i sitt egna hem vart då ska man få ro? Jag hade då sagt till grannen att efter 10 på kvällen så vill vi ha lungt på tomten så man fick sova, annars var det fritt fram att spela boll. Lösningen är enkel och skapar inte något jobb, ungen får spela boll samtidigt som landskapet är intakt.

Svar på tråden Istället för staket runt huset? Stör mig på grannarna men törs inte klaga..