Inlägg från: Twinmom13 |Visa alla inlägg
  • Twinmom13

    Kalas på dagis

    Mina barn fyller år om några veckor. Vad är det som gäller på dagis- nån som vet?


    Vet att vissa förskolor ej accepterar att föräldrarna tar med något ätbart pga allergi samt sockerintag. Men får man ta med exempelvis party bags med leksaker (exempelvis såpbubblor, ballonger mm) till alla barnen?

  • Svar på tråden Kalas på dagis
  • Twinmom13

    Det finns ingen ordinarie personal nu (en vikarie, en praktikant och en pedagog från annan förskola) och förskolechefen svarar inte på mail.


    Min fråga var kanske lite otydlig. Det jag undrade var om nån annan har eller hört om regler som inte tillåter att man tar med saker istället för något ätbart.


     


    Det var bara exempel på innehållet för att förklarar vad jag menade med party bags. Sen är det ju klart... det finns ju alltid barn (å föräldrar) som inte uppskattar allt. Jag uppskattar exempelvis inte att förskolan tar in sand och snö för barnen att leka med inomhus då dom nu ska leka med blomjord i krukorna och vatten i toaletten. Uppskattar inte heller ansiktsmålning då dom därefter kladdar hela ansiktet å håret fullt när dom målar.


  • Twinmom13

    Nu, äntligen, har förskolechefen hört av sig.
    Barn som fyller på sommaren firas inte alls då det är ihopslagna avdelningar och det är "fel att fira med barn som inte går på samma avdelning".

    Verkar väldigt underligt, men så var det tydligen. (och så sa hon att det spelade ju inte så stor roll eftersom barnen är så små så dom i alla fall inte fattar nåt! :o )

    Men annars var det olika hur barnen firades. Ibland med sång och dans, ibland med glass, ibland samlades alla månadens barn och firades 1 gemensam dag.


Svar på tråden Kalas på dagis