Inlägg från: SpanskaFlugan |Visa alla inlägg
  • SpanskaFlugan

    Hur EXAKT reagerar ni kvinnor när någon ''smyg tafsar'' på er?

    Om det sker lite i smyg, som om de försöker få det till att de bara "råkar" komma åt mig då stirrar jag ut dem, eventuellt säger jag högt nåt i still med "ta bort din han från min rumpa" så att andra hör. Det brukar få dem att skämmas rejält. Om de gör det öppet och med flit skäller jag ut dem. Rejält.

    En gång på gymmet låg jag i maskinen som tränat baksida lår, leg curl, och då ligger man lite med rumpan i vädret. Då kom ett gäng grabbar i 17-18 års åldern och en av dem smiskade till mig på rumpan och garvade högt. Jag flög upp ur maskinen och rusade efter dem och skällde så alla i gymmet stannade och tittade. Grabben försökte spela balla Allan och sa "öh det va bara på skämt" och garvade med polarna på det där typiskt hjärndöda sättet bara tonårskillar gör. Så jag tog tag mellan benen på honom och drog, hårt, och frågade om han tyckte det var kul. Killen vek sig dubbel, polarna garvade ännu mer och jag skällde ut hela gänget. Det som bet bäst var när jag frågade vad sorts mammor de hade som uppfostrat så vidriga söner. Slutade med att de blev portade från gymmet på livstid. Gymmet ringde även föräldrarna till de som var under 18. En av mammorna kom och hämtade sin son, den utskällningen fick min att se ut som en lätt bris....


    Egentligen ska man inte klaga över allt hat vi får från SDtrollen. Tänk så mycket värre det skulle vara att få deras godkännande
  • SpanskaFlugan

    Jag hade en ung (manlig) lärare på högstadiet som sa till oss tjejer "jag tycker man ska undvika våld så långt som möjligt, men tjejer, om någon ovälkommet tafsar på er har ni all rätt att ge dem en örfil." Jag tycker forftfarande han hade rätt. Även om jag tyvärr också tror att man måste vara försiktig så att man inte smäller till fel kille och råkar illa ut.


    Egentligen ska man inte klaga över allt hat vi får från SDtrollen. Tänk så mycket värre det skulle vara att få deras godkännande
  • SpanskaFlugan
    Anzil skrev 2015-07-01 09:59:45 följande:

    Mycket, mycket intressanta svar!

    Jag är en man som har oerhörd svårt att känna ilska egentligen. Hyfsat lugn av mig. Tror det har mycket med det att göra, till varför jag inte ser denna ''smyg tafsa'' saken mot mig, sådan stor grej.

    De får gärna ta mig där bak. Ibland kan jag naturligtvis känna mig äcklad. Men som sagt mesta del så bryr jag mig inte.

    Och på grund av svaren här, så har jag tänkt mer på de främmande kvinnorna som smyg tafsade på mig. Undra hur de hade reagerat om någon gjorde så mot de.

    Skulle de heller inte brytt sig. Eller undra om de inte hade blivit vansinniga. Hycklare?

    Nåväl, jag tänkte också mer på den där kvinnan som gned sina bröst. Kan nästan säga att det är OMÖJLIGT av henne att hon råkade. Det var mer ''råkade'' ifrån hennes sida. Man gungar inte så överdrivet.

    Men ni själva kvinnorna - Kanske egentligen hade varit bra om man kunde ge anonyma svar?! Ni kvinnor som inte tycker om att bli smekta i smyg. Har ni möjligtvis själva smekt en annan man, eller en kvinna om det nu skulle vara så?

    Som då var totalt främmande. För det är vad mest denna tråden handlar om. Icke bekanta, icke vänner. Fullständigt okända, främmande människor.


    För det första är du man och vet inte hur det känns att vara kvinna i en värld där många män anser sig ha rätt till våra kroppar utan vårt medgivande och där kvinnor dagligen måste tänka på hur de uppför sig, vad de har för kläder, vart och hur de rör sig och om det är säkert att gå själv. Att jämföra en mans upplevelse av att blir tafsad på med en kvinnas upplevelse är omöjlig. 

    För det andra, dina ordval och dina inlägg får mig att tro att du egentligen vill hitta ursäkter för att tafsa (för det är att tafsa, inget "smekande") på okända kvinnor genom att tro att de egentligen vill bli "smekta". 
    Egentligen ska man inte klaga över allt hat vi får från SDtrollen. Tänk så mycket värre det skulle vara att få deras godkännande
Svar på tråden Hur EXAKT reagerar ni kvinnor när någon ''smyg tafsar'' på er?