• sextiotalist

    Bör jag anmäla läkaren?

    Steven01 skrev 2015-07-02 02:23:58 följande:

    Något i den här historien stämmer inte, kan inte sätta fingret på vad men något är riktigt fel. Någon annan som märker det också?


    Är du blind och döv. Det finns läkare som blivit avstängda pga att de skriver ut narkotikaklassade preparat svart.

    Dessutom så är det inte konstigt att journaler försvinner. Mun journal från min gynekolog som jag gick hos i flera år är helt borta och försvann i och med kombinationen att hon gick i pension och att allt datoriserades.

    TS en kompis till mig med svår smärtproblematik får alltid vända sig till en smärtklinik för att få rätt medicinering.

    En vanlig vc-läkare vågar inte skriva ut hennes medicin. Jag vet inte ens om alla läkare får skriva ut citodon.
  • sextiotalist
    radwanska skrev 2015-07-01 01:12:23 följande:

    Du har för ont för att gå till en naprapat eller till en sjukgymnast, men att gå till läkaren gick bra? ;) Att be om muta hör nog inte till arbetsbeskrivningen nej. Dock blir det nog ord mot ord om du anmäler honom. Känner på mig att han skulle förneka det.

    Om du vill bli av med den egentliga orsaken till ditt ryggont så tycker jag du ska lägga din energi på att gå till sjukgymnasten, istället för att anmäla läkaren.


    Du har aldrig hört talas om att det finns de som har kronisk ryggvärk. Jag har två väninnor som har det. Ingen sjukgymnastik, ingen kiropraktor, inga operationer kan ta bort smärtorna.

    Sjukgymnast eller kiropraktor kan tom förvärra tillståndet. Nu vet jag inte om ts tillhör dessa. Men det kan vara bra att lägga på minnet. Det finns de som har kroniska smärtor.
  • sextiotalist
    Anonym (anonym) skrev 2015-07-02 20:56:21 följande:

    Vanliga läkare på vårdcentraler får skriva ut Citodon de får även skriva ut olika morfinpreparat.


    Det finns starkare medicin och kan krävas höga doser. Nej läkaren på den vc skriver inte ut det hon behöver. Men det spelar ingen roll eftersom hon har sin smärtläkare.
Svar på tråden Bör jag anmäla läkaren?