Inlägg från: Anonym (5:2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (5:2)

    Vad gör man när man testat allt? (övervikt)

    Har du provat 5:2? Enda som har verkligen fungerat för mig har också provat typ allt innan och motion är mer eller mindre omöjligt pga hälsoskäl. Efter en lång högdos cortisonbehandling så vägde jag 139 kg till mina 1.75 aldrig mått så dåligt över mig själv, innan jag blev sjuk red jag varje dag och styrketränade 4dagar i veckan. Va riktigt vältränad vägde 56kg.

    5:2 har räddat mig, har hållt på sen jul ungefär gått ner till 104. Det är så enkelt och lätt att hålla i längden, det är ju oftast där andra "dieter" fallerar för i alla fall mig.

    Lycka till

  • Anonym (5:2)

    Om du inte vet om 5:2 funkar för dig så är det ju bara att testa men ge det minst tre veckor för i alla fall dom två första är lite tuffa. Sen är det super sötsuget försvinner också något jag blev glatt överraskad av har alltid varit en sockergris. Lchf är också bra men funkar inte för alla, jag blev jättedålig av det. Gäller att hitta nåt som man kan leva med i längden också, jag tyckte lchf klödda till det för mycket när man skulle iväg på nåt osv med 5:2 äter du ju vanlig mat när det inte är fastedag. Och använder man sina 500kcal smart så är det inga problem att äta sig mätt på fastedagarna heller

  • Anonym (5:2)
    Anonym (Mull) skrev 2015-07-04 22:53:08 följande:

    Det ska nog ta lång tid att gå ner i vikt också om man är väldigt överviktig.. Gäller väl att bygga muskler samtidigt så att man inte står där sen med allt löst skinn hängandes runt sig!?!


    Ja det är nog så att en långsam viktnedgång är dels mer hållbar och skinnet har bättre chans att hänga med jag har haft "tur" än så länge och slipper fladdra i vinden haha
Svar på tråden Vad gör man när man testat allt? (övervikt)