• #ralf

    pappan till barnen pratar skit om mig och min familj...

    Prata med barnen. Var ärlig utan att ge igen, förklara att vuxna har svårt att hålla sams ibland och då säger man ibland dumma saker... Ring soc, be att få tid hos famlijerätten, har hört mycket gott om dem och deras insatser!
    Lycka till!

  • #ralf
    marre1982 skrev 2015-07-04 11:22:18 följande:

    Jag förstår vad du menar och egentligen är det ju jag som har mycket att säga om honom men skulle aldrig göra så inför barnen. hur mycket jag än vill skrika tillbaka på honom så håller jag tyst för jag vet att det blir ännu värre då och barnen blir ledsna.

    det är bara det att barnen har börjat kalla mig jävla hora några gånger och det kan ju bara komma från pappan. jag vet ingen annan som skulle kunna säga så framför barnen. barnen har ju berättat också.

    självklart försöker jag förklara för barnen hur det är men det är inte lätt alla gånger och förklara ett beteende som ändå är deras pappa som gör på det viset.

    med pappan är det lönlöst att prata med då blir det 10 ggr värre tyvärr.


    du måste vara bestämd, de får inte kalla dig för jävla hora. så pratar man inte. du kan ju uppfostra, du kan fråga var de fått det ifrån. svarar de att det är pappa som sagt det så kan du helt klart säga att han är ful i språket och det är inte okej, det ska de inte ta efter för så får man inte prata överhuvudtaget.

    när jag var osams med min sons pappa kom han hem å sa: - Mamma, pappa säger att du är galen, en jävla kärring.
    Det var sååå hjärteskärande men jag höll mig lugn och förklarade att det nog slunkit ur honom för att han var arg.

    När sonen kom nästa gång sa han: - Mamma. pappa sa förlåt till mig för att han sagt att du är galen. Och en jävla kärring.
    Sonen har helt enkelt frågat pappa varför han sagt så om mig och pappan kom då på sig själv :)
  • #ralf
    Anonym (Svårt) skrev 2015-07-04 16:04:35 följande:
    Det låter som när det går väldigt bra, men jag förstår TS att "det blir 10 ggr värre", om man skulle ta upp det med motparten. Det kan röra sig om allt från att han, pappan absolut inte vill bli kritiserad, eller om ren narcissism (kritik=det värsta de kan komma i närheten av). Det spelar egentligen ingen roll vad det är, men jag vet i a f tt om det dyker upp hos oss, så måste jag hantera det själv, och barnen skulle aldrig våga fråga honom en sådan sak. Om någon skulle ifrågasätta hans beteende så skulle han svara med total oförståelse eller rena lögner "det har jag aldrig sagt".
    Okej men då får man ta hjälp av någon, tex familjerätten som sagt. För även om han bortförklarar saken, lider av narcissism och inte vill bli kritiserad, så är det TS barn och deras framtid som är viktigast!
    Bara för att nån är en jobbig idiot ska man inte tolerera att han beter sig som ett as, och särskilt inte mot barn.
Svar på tråden pappan till barnen pratar skit om mig och min familj...