• Anonym (?)

    Barnet håller sig i evigheter, vill inte kissa

    Är det hon eller ni som är föräldrar?
    På samma sätt som att ni måste se till att barnet hålls rent, får näringsrik mat, osv, på samma vis måste ni tala om för henne att hon måste gå och kissa. Det är farligt att hålla sig för länge.
    Ni får skärpa er och ta ert ansvar. Ni kan inte låta ett barn bestämma.

  • Anonym (?)
    Anonym (-) skrev 2015-07-07 22:18:52 följande:
    Eh... visst kan man säga till ett barn att gå och kissa, men det går ju inte att tvinga fram kisset om barnet kniper. Vägrar barnet gå in på toaletten är frågan om det verkligen är vettigast att bära dit barnet och tvinga ner det på toastolen. Kommer knappast något i toaletten då.
    Vem har sagt något om att tvinga.
    Visar man vem det är som bestämmer, så gör barnet som man säger.
    Man kan exempelvis säga att "Vi går inte ut, eller gör något annat kul, förrän du har varit på toaletten!"
  • Anonym (?)
    Anonym (Err va?!) skrev 2015-07-08 00:42:55 följande:
    Varför måste hon kissa på beställning? Hur kan du klassa det som samma nivå som att se till att ens barn får mat och sköter hygienen när det gäller föräldraansvar??

    Jag kissar ofta inte på hela dagen. Varför skulle det vara skadligt?
    Men snälla rara du, det ÄR skadligt att hålla sig för länge. Läs på för f*n!
  • Anonym (?)
    Anonym (Err va?!) skrev 2015-07-08 23:06:56 följande:
    Du behöver varken svära eller förminska för att få diskutera med mig

    Möjligtvis om man behöver kissa... Men flickan säger ju själv att hon inte behöver. Hon har väl en stor blåsa. Det har jag, det ligger i släkten. Så jag håller mig inte, jag behöver helt enkelt inte kissa. Inget som är skadligt...

    Och för övrigt behöver du varken svära eller förminska för att få diskutera med mig :)
    Hon HÅLLER SIG. Står det klart och tydligt. Har hon en fungerande kropp, samt dricker som hon ska, så blir hon kissnödig liksom alla andra människor med fungerande inre organ.
  • Anonym (?)
    Anonym (Err va?!) skrev 2015-07-10 14:51:35 följande:
    Det står också att hon själv säger att hon inte behöver kissa...

    Jag har en fungerande kropp, jag dricker som jag ska. Jag behöver ofta inte kissa förrän efter 8 timmar. Jag känner dessutom många andra som också hör så. Så jag är inget märkligt undantag. Det är helt enkelt inget konstigt, och definitivt inget farligt. Kanske är ts dotter som jag...
    När mitt barn står och småskuttar med benen och jag ställer frågan; "är du kissnödig?", till mitt barn, så får jag till svar: "Nej, jag dansar bara lite."

    Mitt barn har dock inget val. Lyssnar man inte, så ställs allt kul under dagen in. Nu har det inte hänt på cirka ett år, att barnet inte lyssnat. Jag började i god tid med att fostra mitt barn och har nu ett välartat barn som lyssnar på sin mamma.

    För mig är det obegripligt att ett litet barn kan få bestämma så mycket - framförallt när det gäller saker som inte är hälsosamt för henne.
    Det ÄR farligt att hålla sig för länge. Punkt.
Svar på tråden Barnet håller sig i evigheter, vill inte kissa