• Anonym (äldre_oskuld)

    Hjälp, har enormt komplex för att min snopp är under genomsnittet.

    Hjälp, jag har enormt komplex för att min snopp är under genomsnittet i Sverige (knappt 13 cm). Nu undrar jag kort och gott om jag behöver ha detta? Ja jag skäms faktiskt i omklädningsrummet när jag duschar. Det enda jag praktiskt taget önskar idag, är att få bekräftelse att stumpen, ja hela jag duger som jag är. Men det sätter mitt uruslas självförtroende stopp för. Ja jag vet inte hur jag ska bära mig åt. Ältandet hos terapeut och specialist har inte hjälp.  


     

  • Svar på tråden Hjälp, har enormt komplex för att min snopp är under genomsnittet.
  • Anton Chigurh
    Anonym (ABC) skrev 2015-07-08 19:22:51 följande:
    Så stora händer har du inte då smile5.gif
    Jupp.

    Hade du sett bilderna på mig och HjärtaCelineHjärta skulle du trott mig. Lovar.
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
  • Anonym (Realistkuken)

    TS;

    Det är ingen som behöver ha komplex och de allra flesta önskar nog att de inte hade det. Men världen och samhället ser ut som det gör. När kvinnornas samlade medelpreferens på en kuk ligger ca 3 cm över den verkliga medelstorleken på en kuk både vad gäller länge och omkrets så är det svårt att inte ha komplex om man har en i kvinnors ögon "liten medelkuk" eller ännu mindre. Med din storlek får du räkna med att du aldrig kommer hitta en kvinna som tycker den är perfekt, däremot finns det nog en andel kvinnor därute som kan acceptera den om du har andra bra egenskaper som väger upp för den. Det enda du kan göra är att inse dina förutsättningar och begränsningar och försöka göra det bästa utav det.

  • Anonym (äldre_oskuld)
    HäckHäxan skrev 2015-07-08 12:12:51 följande:
    Om du vill duga på riktigt så tycker jag du skall läsa på om sex om den kvinnliga anatomin, om tantra, om att ge, om att vara närvarande. Om du vill duga och på riktigt bli bra i sängen så kan jag lova dig att kuken är det sista du använder till de. Om du läser på, så kommer du inse att dina händer och fingrar har kapaciteten att skapa långt mycket mer magi än din kuk och det är dagens sanning.

    Jag personligen älskar kukar och kan väl kallas för kuktoka på riktigt, men faktum kvarstår att händer och fingrar ger mig långt mer rent fysiskt än en kuk gör. 

    Så köp böcker eller låna, läs på, sug åt dig kunskap som en svamp. Ju mer du läser ju mer kommer du förstå att det inte hänger på kuken. Det hänger på din hjärna och din leklust och hur mkt du är villig att lära dig ge.

    Men jag kan lova att de män som lär sig att ge bra oftast får tillbaka lika mkt när de ger till en kvinna med samma inställning och lust. En man som älskar att ge njutning är på riktigt en gudagåva till kvinnor även när han inte begriper det själv. Jag kan mest beklaga inför mig själv att jag behövde bli gammal innan jag insåg det och förstod det.
    Hjärtligt tack för din vänlighet. Ja jag uppskattar verkligen dina ord. Och jag tror säkerligen att jag skulle kunna bli en mästare på sex, ja i detta att tillfredsställa kvinnan om jag nu fick chansen.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    Anonym (ABC) skrev 2015-07-08 13:24:01 följande:
    Härligt skrivet. Jag har sett dig i en hel del sådana här trådar nu och uppskattar dina inlägg. Vad är dina preferenser på storlek (alltså i runda drag) på längd och omkrets? Om du t.ex mäter en morot eller en banan så kanske man lättare kan få ett ungefärligt mått på tjocklek.

    Till dig ts. Jag tror du ska tänka som en annan skrev här. Mer än hälften av alla jordens män har som dig eller mindre. Fullkomligt normalt med andra ord. Vet du vilka mått du har runt om? Oftast är den ju längden mer än omkretsen. Så på 13cm kanske allt mellan 8cm till 12cm i omkrets är det vanligaste..
    Ja jag uppskattar verkligen henne jag också. Bättre sexolog, terapeut eller liknande får man leta efter. Lycklig ska den vara som har som nära vän.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    Anonym (eva) skrev 2015-07-08 13:59:48 följande:

    1. Fokusera inte på längden. Grovleken är ju det som gör att det "känns".
    2. Kvinnors fittstorlekar syns ju inte på samma sätt som mäns kukar, men har ju precis lika stor betydelse för hur du passar ihop med din kvinna.

    Jag har en man med ungefär din storlek, men är själv rejält trång, så jag skulle inte klara en större. Vi passar varandra perfekt, och som nån annan sa innan, det går att ta hela i munnen (och i tvåan) utan att det känns jobbigt.

    Det allra viktigaste är dock relationen och attraktionen! Jag är helt säker på att du kommer att ha underbart sex i ditt liv.

    Ska jag själv ge uttryck för någon fördom, så är det väl att välutrustade män oftare är tråkiga i sängen, då de tror att blotta storleken är nog. Det är det inte...


    Faktum med att även om den inte är så lång så är den ganska grov. För även om det inte är så bra att titta på porrsidor för självförtroendet, så tycker jag min egen lilla stump i alla fall hävdar sig ganska bra beträffande grovleken.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    Anonym (man) skrev 2015-07-08 15:05:13 följande:
    Så länge det hänger på att andra tycker att du duger är det INTE självkänsla utan andras bekräftelse.

    Det behöver komma inifrån dig, det är därför det heter SJÄLVkänsla. 

    Hur bekräftar du dig själv? Vad gör du för att visa dig själv att du inte bara duger, utan att du faktisk är värd att älskas för just den du är?

    Det finns terapi och de finns terapi, KBT och mindfullness som fortfarande är i ropet handlar ju inte så mycket om att älta utan om att möta sig själv med acceptans och kan hjälpa till att utveckla självkänslan.

    Du bär säkert på andra sår från din uppväxt som skadat din självkänsla - andras bekräftelse eller en större kuk kommer inte att att ändra det. Har ni gått till botten med vad som skadat din självkänsla.

    Själv var jag nästan 33 innan jag hade sex - har en normal kuk och visst har det som tidigare oerfaren känts svårt att vara 'liten', min självkänsla hade fått både en och två törnar, men det finns saker att göra för att tycka om sig själv.
    Efter hur jag har mått, så mår jag bra mycket bättre idag. Och då har jag lyft mig bra mycket. Men där jag i denna sak inte tycker jag kommer någon vart. Nej här är min självkänsla urusel. Och då har jag under dessa 20 år prövat det mesta här där jag bor. Tyvärr är jag inte beredd att flytta till någon större ort för att må hända få ännu bättre hjälp. Så jag är glad om du låter bli och påstå att jag inte försökt göra något åt saken.
  • TantTitti

    Jag tycker att det är synd hur många män som har komplex. Min pojkvän har nog ungefär lika stor som du men han har ganska stort omkrets, vilket jag tycker är viktigare än längden. Min pojkvän är den med minst penis som jag har haft sex med men är den bästa jag haft sex med. Detta beror på att han faktiskt bryr sig om att göra det skönt för mig, detta har inte de andra jag varit med gjort (iaf inte på samma nivå). Man behöver inte ha en stor penis för att vara bra i sängen, det handlar om mycket mer än det. Annars skulle det knappast finnas homosexuella kvinnor. Jag hoppas du hittar någon som uppskattar dig för den du är !

  • Anonym (man)
    Anonym (äldre_oskuld) skrev 2015-07-08 22:08:30 följande:
    Efter hur jag har mått, så mår jag bra mycket bättre idag. Och då har jag lyft mig bra mycket. Men där jag i denna sak inte tycker jag kommer någon vart. Nej här är min självkänsla urusel. Och då har jag under dessa 20 år prövat det mesta här där jag bor. Tyvärr är jag inte beredd att flytta till någon större ort för att må hända få ännu bättre hjälp. Så jag är glad om du låter bli och påstå att jag inte försökt göra något åt saken.
    bristande självkänslan där ja .. jag sa att det finns mer saker att göra åt det än att älta det. Inte att du inte hade gjort något åt det.

    Igen tog du konstruktiva ord som skrivs här till dig som kritik istället för råd. Uppenbarligen har inte den hjälp du skaffat räckt till för att stärka dig. Jag känner med dig.

    Jag tror inte att det egentligen handlar om dina 13cm, det handlar om mer saker. Rak fråga: Har du fått hjälp för de underliggande orsakerna till din bristande självkänsla?
  • HäckHäxan
    Anonym (ABC) skrev 2015-07-08 14:43:50 följande:
    Jo det är klart. Själv når jag runt 19cm. Nästan en colaburk smile2.gif ...mät en banan och återkom :) tror dem är allt från 10-15cm tjocka
    En cola burk når jag definitivt inte runt Hell no är vi på den grovleken så måste jag använda bägge händer, något jag visserligen gillar att använda ändå.

    Jag har små händer och korta fingrar, jag når inte min egen g punkt och tro mig jag har FAN I MIG försökt men NEJ, jag når inte min livmodertapp heller så hur fan kvinnor får p-ringar på plats övergår mitt förstånd, helt!

    Ibland undrar jag om jag har långa naglar enkom för att mina fingrar skall se länge ut haha Om jag skall mått på en höft så tror jag det är ca 14-15 cm formar jag det ja som att jag skall hålla runt något så är det 11-13 cm omkrets vi pratar om från min tumme till fingertoppen på pekfingret och jag brukar ha hyfsat bra ögonmått, de kan flexa på 0,5-1 cm kanske, det är vad jag brukar ha fel när jag sysslar med sporten mäta kukar med ögonmåttet som jag ändå gjort massor av gånger här inne på FL

    Postar några bilder under detta men måste logga in från mobilen.
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
Svar på tråden Hjälp, har enormt komplex för att min snopp är under genomsnittet.