Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Strap on

    Jag har ett tag fantiserat om en grej som jag inte riktigt vet hur jag ska ta upp med min partner. För ett tag sen blev jag nyfiken på hur det är som kille att få prostatan stimulerad och har efter lite experiment på egen hand upptäckt hur skönt det är. Tyvärr är min fru inte särskilt äventyrlig när det kommer till sex och hon har svårt att prata om sex i allmänhet. Så hur ska jag gå tillväga för att ta upp att jag vill att hon ska stimulera mig på det viset? Just nu fantiserar jag om att hon ska använda en strap on på mig men tänker att det får nog bli en senare fråga. Är det någon som har erfarenhet av liknande tankar eller frågor från er partner och kan dela med er av tips/råd?

  • Svar på tråden Strap on
  • Anonym (Nyfiken)

    Precis som du säger EnFru så är ju steget rätt stort så min tanke är att gå lite mer långsamt fram. Jag har tidigare närmat mig ämnet genom att dels försöka utforska hennes inställning till att bli smekt där, jag vet att det inte per automatik behöver vara relaterat men om hon hade reagerat kraftigt mot att själv smekas runt rumpan är risken stor att hon inte heller hade velat smeka mig där, samt att prata om att jag läst om mäns potentiella njutning av att stimulera prostatan.

    Hur kom det sig att du och din kille kom fram till att testa att stimulera hans prostata? Var det ett förslag från hans sida eller något du läste om och sedan testade? Härligt när par kan utforska varandra tillsammans och lära sig att njuta ihop på nya sätt. Hoppas ni fortsätter med det och tack för ditt genomarbetade och seriösa svar!

    Lustigt att du nämner den boken för jag köpte den faktiskt nu under bokrean senast och har läst delar av den. Tyvärr tycker jag att den använder ett rätt fånigt språk ibland vilket har fått mig att tappa suget på den. Men jag får väl ge det ett nytt försök Glad

Svar på tråden Strap on