• Entjej93

    Någon från Sthlm som planerar bebis? :)

    Hej! Här är en  Skrattande

    Slutade med mina p-piller 20/6 och nu är bebisverkstaden igång för fullt! Vet ju att vissa får försöka i månader - år.. Men det blir när det blir. Hoppas dock vi inte behöver vänta allt för länge.
    Har ni börjat försöka än?

  • Entjej93

    Åhh vad spännande Glad hoppas du plussar! Jag har BIM runt den 22:a... Olidlig väntan! Vi har köpt hem ÄL tester, tänkte börja med det efter nästa mens om det inte blir något denna gång. Har gått på p-piller, p-stav, och plåster i så många år och har hoppat över och flyttat mensen hur mycket som helst så har ingen som helst aning om hur min menscykel ser ut. Så det blir nästa projekt isåfall, att kartlägga den Flört

  • Entjej93
    Koovah skrev 2015-07-13 17:50:02 följande:

    En till här :) slutade med mina piller 4/7 och har ätit p-piller sen jag var 15 så har ingen koll alls på min mens. Hoppas dock på att jag är en av dom som det tar sig direkt för efter pillerstopp :) hur gamla är ni?


    Spännande! Jag är 22 och min sambo är 26 Glad Själv?
  • Entjej93
    Jonnis skrev 2015-07-13 18:28:29 följande:

    Kul! Ibland går det ju fort. Hände mig en gång för många år sen, 1 mån utan p-piller och blev gravid direkt. (Var 16 då så det slutade med en abort)

    Nu är jag 24 och de verkar inte lika lätt då jag fick mensen för en stund sen 3 dagar för tidigt. Suck! Bättre lycka nästa gång och bättre lycka till er denna månaden :)


    Åh, vad tråkigt! Jag har också blivit gravid (oönskat) när jag missade ett par piller för flera år sedan. Skulle ju vara typiskt om det tar hundra år nu när man väl vill..
  • Entjej93

    Har BIM om en vecka. Känner INGENTING annorlunda med kroppen Rynkar på näsan känner på bröstvårtorna varje dag och försöker känna efter om dom kanske är lite mer ömma haha men nej..

    Var igår och köpte hem folsyra och mer grav/äl tester. (har såklart inte kunna låta bli att ta test även fast det är för tidigt, fick såklart neg) så efter nästa mens ska jag försöka med ÄL tester. Någon annan med BIM inom en vecka som känner några symptom? Glad

Svar på tråden Någon från Sthlm som planerar bebis? :)