• Snowflakee

    Är det ok att min man gör så här?

    Om jag ska vara ärlig så hade jag gjort slut tidigt i förhållandet. Jag tycker att man ska vara ett team som ett par och helst när man har barn. Min man och jag gör saker på olika håll ca 2-3 gånger i månaden. Resten av tiden hittar vi på saker hela familjen, vi har två barn. Vi åker på dagsutflykter, reser tillsammans och har fredagsmys.

    Men får du nån tid att göra lika mycket som honom? För du har väl barnen varje gång han ska hitta på nått?

    Hade jag varit i din situation så hade jag gjort slut, flyttat ut med barnen och krävt att han tar halva ansvaret för barnen. Efter några veckor så skulle han inse hur lite tid han får med sina vänner dom veckorna han har barnen. DÅ kanske han inser hur stor last du får ta!! 

    Du är stark som har klarat av det där!! 

  • Snowflakee
    Anonym (TS.) skrev 2015-07-18 22:56:18 följande:
    När vi har haft våra värsta bråk har jag sagt att jag ska ta barnen och lämna honom. Då har han sagt att jag kan glömma att jag ska ta barnen. Dom ska vara med honom menade han. Men han har ju aldrig tagit ansvarsrollen som pappa så varför skulle han plötsligt börja med det då?

    Bullshit!
    Usch lider med dig. Det är inte kul, men man kan inte ändra på andra människor dom måste vilja ändra sig själva. Men det kanske är bra att låta han ta ansvaret och sticka undan en kort tid. Han kommer ju bryta ihop när han inser hur mycket energi och tid som barnen tar och det kommer ju inte ta lång tid. Då kanske han förstår dig mer och ni kan ta ett normalt samtal där han förstår hur du har det. Men som sagt hade det varit min karl hade jag inte gett han nå fler chanser att ändra sig och jag hade tagit barnen med mig som att jag hade varit barnens trygghet. Det är svårt att ge råd vad som är bra för er familj, det vet bara du!!
  • Snowflakee

    Gör ont i hjärtat att läsa det du har levt i och fattar inte hur du har kunnat stå ut. Hoppas du bara inser att det är sjukt och inte går tillbaka till skitstöveln. Jag tycker du ska prata med dina föräldrar och berätta allt så du kan få stöd och hjälp utav dom. Man behöver prata av sig och få höra hur andra tycker du ska göra. Visst jag tror alla är eniga här på familjeliv att du ska lämna honom!! 

Svar på tråden Är det ok att min man gör så här?