• Anonym (V)

    Är det ok att min man gör så här?

    Anonym (TS.) skrev 2015-07-21 00:07:36 följande:

    Tack för alla svar. Jag blir inte förvånad att ni skriver som ni gör för jag anade det. Det jag blir förvånad av är min passiva reaktion. Inget händer.

    Idag gick vi ut och shoppade - kläder åt HONOM. Min tanke var stt senare förhoppningsvis gå ut och fika. Därav anledningen till varför jag följde med. Och stt det betyder TID till att umgås tillsammans. Hur som helst, så köpte han kläder för tusentals kronor och så fort vi var färdiga sa han till mig: Du, det blir bra såhär för idag va. Så du kan ta och börja gå hemåt för det är väldigt varmt så ses vi senare. Vart ska du då frågade jag. - jag ska bara träffa killarna så ses vi hemma sen.

    Sånt här är typiska exempel från min vardag.


    Har du funderat över varför du är passiv i dessa situationer? Du förtjänar så mycket bättre. Önskar jag kunde ge dig en kram och honom en smäll på rumpan. Nä, skulle aldrig slå någon men ärligt talat... Han beter sig som ett jävla svin. Gå inte med på det.
  • Anonym (V)
    Anonym (TS.) skrev 2015-07-21 00:15:10 följande:

    När vi umgås med hans släkt är han väldigt försiktig med hur vi båda ska bete oss inför hans familj. Det ska vara respekt till max och ingen ömhet ska visas mellan oss två. T.ex

    Vi är alla hos min svärmor och jag sitter på en tresitsig soffa ensam. På en annan tresitsig soffa sitter hans mamma elr syster. När min man kommer in i vardagsrummet så sätter han sig ALLTID bredvid sin mamma elr syster medan jag sitter ensam. Jag vet att detta kan låta jäkla fjantigt för er som läser men jag har märkt detta och frågat honom varför han låter mig sitta ensam. Då har han svarat : Jag vill inte att mamma elr någon annan i familjen ska känna sig obekväm genom att jag springer efter dig elr trånar efter dig. Så det blir bra så... Vaaaaa??? Och han sitter inte som en staty bredvid dom. Utan han lutar sig på mammas axel eler lägger huvudet på hennes knä. Han menar att han inte kan göra så på mig iför hans mamma för då kan hon känna sig ensam elr bli avundsjuk.


    Förlåt men det låter som att han har en skruv lös... Lämna honom! Tro mig, du kommer bli sååå lycklig med en annan man som behandlar dig som du förtjänar att bli behandlad. Någon som har vett nog att uppskatta din kärlek.
Svar på tråden Är det ok att min man gör så här?