• Konstatera

    Varför är män bättre än kvinnor?

    Hej.

    Sitter här och smuttar på en fin whiskeypinne och filosoferar över tillvaron. Idag har jag en tes som jag vill dela med mig av. Den lyder som följer ...

    Tjejer är svagare, fjantigare och sämre än män. Tjejer klarar inte av att tävla mot män i någonting, inte ens i schack då de tävlar var för sig. = killar är smartare.

    Värdens bästa kock/kockar är män (detta trots att fler kvinnor ödslar mer tid i köket). Bögar är säkerligen bättre på oralsex än tjejer därtill. Finns det några kända kvinnliga uppfinnare? Vi män har byggt världen! Vad har ni gjort? Fött barn i enlighet med moder natur! Starkt jobbat.

    Som vi alla vet fortsätter listan i omättad hastighet. Jag vet att detta diskuterats flertalet gånger, men likväl har jag aldrig tagit del av information som motbevisar min tes. Jag tänkte därför ge er chansen ytterligare en gång ... Varför är män bättre än kvinnor på PRECIS ALLT?

    Jag vet då icke

  • Svar på tråden Varför är män bättre än kvinnor?
  • todo nada
    Konstatera skrev 2015-07-20 02:29:20 följande:

    Vaknade upp mitt i min sömn och beskådade detta pekoral till text. Vad var det jag sa om män som spelar med i tjejernas spel? Mår lite illa.

    #sanningen


    Citerade du denna kommentaren ist eftersom det jag skrivit visade att jag är överlägsen dig i vad jag gjort för planeten på mina 3 decennium?

    Jag är uppenbart smartare än dig också eftersom min världsbild är mer realistisk än din.
  • Anonym (Oops)

    "Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole Life believing that it is stupid."

  • Lord Hans
    Pentra skrev 2015-07-20 03:11:09 följande:
    Har skivan hakat upp sig?

    Kvinnor har tagit ansvar i alla tider, men har av män sedan länge hållits tillbaka med våld, hot och psykisk terror. Om männen uppför sig som män skall och tar sitt verkliga ansvar, och inser att inte krig leder till någon lösning, och därmed låter balansen mellan män och kvinnor gå tillbaka till dit den en gång var, och släpper kvinnorna fria så får vi en betydligt mer harmonisk planet att leva på.

    Hälsningar,

    Pentra
    Skulle vi ha mindre krig om världen styrdes av kvinnor? Tveksamt.
  • Celines Essence
    Anton Chigurh skrev 2015-07-19 23:43:30 följande:

    Historiskt sett.....hur har kvinnans möjligheter sett ut när det kommer till utbildning och företagande !!!

    Har hon haft exakt samma möjligheter som mannen, eller har mannen sett till att "hålla tillbaka" kvinnan, i hemmet, på arbetsplatsen, tom i skolan. 

    Idag, ts, hur ser det ut just exakt idag, i tex skolan, vem presterar bäst ??? Eleverna utrustad med en kuk, eller dom elever utan kuk ???

    Vänta 20 år, kanske 30 år, och kom med samma frågeställning: Vem kommer stå för den övervägande delen av innovationerna ...mannen eller kvinnan !!!

    Vilka företagsledare, manliga eller kvinnliga, kommer uppvisa dom bästa resultateten för sina snikna, än så länge manliga, ägare. 

    Att tjejer presterar betydligt bättre än killar i skolan idag ( nu när dom får använda sin fulla potential) det kommer resultera i ett otroligt genomslag i näringslivet i nära framtid, faktiskt i hela samhället. Nu kommer stofiler som dig, ts, att hålla emot i det längsta, men du kommer se dig slagen till sist. Det är dagens sanning. 

    Och du vet att jag har rätt.

    Kram //Anton 


    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    Pentra skrev 2015-07-20 04:01:29 följande:

    Nej, någon Gud är jag absolut inte! Någon sådan extrembegåvning, att jag skall föräras den titeln, har jag inte på långa vägar. Och mans- och kvinnofientliga F! kommer jag aldrig någonsin att befatta mig med!

    Du måste nog se dåligt och/eller fatta trögt. Även om det så fint heter att kvinnan i Sverige är fri och att vi är jämställda här så är vi inte det. För då hade t.ex. inte primitiva och snedvridna trådstarter som denna förekommit öht!

    /Pentra


    Bra inlägg från dig här i tråden
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Anonym (vilket skämt)

    Utan kvinnor skulle allt falla samman. Bara kika på detta forum, vem fixar allt, är projektledare, får allt att fungera, planerar... Inte är det män! Haha. De flesta män klarar inte simpla saker. Finns ingen tankeverksamhet eller initiativförmåga. Men att skryta över att de har starkare armmuskler, de kan de! 

    Kvinnor har heller aldrig blivit hyllade för något de gjort, medan män alltid funnits i rampljuset. Kvinnor har alltid kämpat i motvind.. Män skulle aldrig överleva om de fått utstå det kvinnor gjort i alla tider.

  • Konstatera
    Celines Essence skrev 2015-07-20 12:29:25 följande:
    Bra inlägg från dig här i tråden
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
    Öh, hon vrider mitt inlägg helt och hållet och titulerat det som ett bra inlägg. Snacka om att vara urkass på recension.

    För att besvara puss inlägg lite fort. Det faktum att ni får sitta här och besvara allehanda ting är snarare ett bevis på att kvinnan inte missgynnas. Jag står upp för yttrandefriheten genom att skapa denna tråd, medan ni får chansen att bemöta min tes.

    Ni har inte lyckats med detta, utan istället likställt mig med en is-medlem????

    Jag är med andra ord, i ledning.
  • Konstatera
    todo nada skrev 2015-07-20 10:17:12 följande:
    Citerade du denna kommentaren ist eftersom det jag skrivit visade att jag är överlägsen dig i vad jag gjort för planeten på mina 3 decennium? smile1.gif

    Jag är uppenbart smartare än dig också eftersom min världsbild är mer realistisk än din.
    Om du tror att du är smartare än mig så har du knappast en mer realistisk syn på livet.

    Jag kan dansa också

    Men vad var frågan? Du får gärna besvara min originalfråga därtill.
  • puss
    Konstatera skrev 2015-07-20 14:29:07 följande:
    Om du tror att du är smartare än mig så har du knappast en mer realistisk syn på livet.

    Jag kan dansa också

    Men vad var frågan? Du får gärna besvara min originalfråga därtill.
    "Smartare än jag", vänligen.
Svar på tråden Varför är män bättre än kvinnor?