• Anonym (Jo)

    Hur ska jag räkna?

    Första åren så åt jag varannan timme, dvs 8-10-12-14-16-18-20. Ja 7ggr per dag. Ibland tom 8. Men tiderna kunde skjutas 30min hit eller dit. Jag var stenhård med tiderna första 2åren så det verkligen skulle sitta, tror det hjälpte mig enormt.

    Idag 5år senare så äter jag 6-4ggr per dag. Kan max gå 4h utan något men brukar äta frukost när jag vaknar, ibland mellanmål innan lunch om jag känner att jag ej kommer klara mig till lunch, äter lunch 11, mellanmål mittemellan middagen som brukar bli vid 17 sen ett kvällsmat på det.

    Tror i början är det bra att följa schema för att komma in i det, och sen kan man lyssna mer på sin kropp. Och glöm ej vatten emellan.

    Väger samma som jag gjorde efter jag landade efter ca 10månader efter op.

  • Anonym (Jo)
    Anonym (c) skrev 2015-07-26 17:02:07 följande:

    Tack. Varför äter du inte lika ofta? hur lång tid tar dina måltider? gick du bara ner undet 10 månader?


    Idag beror det mycket på att jag fick barn vilket Fick mina rutiner att komma i ofas då jag tvingades äta ca 1 gång i timmen, efter barnet var fött blev det svårare att äta så ofta så då blev det lite mer på tallriken samt färre gånger.

    Jag har definitivt ett stop på hur mycket jag får i mig men det beror på lite vad jag äter men det är mer än de första två åren..

    Som tur är går jag inte upp i vikt så måste fungera. En till grej var att jag åt Ingenting som kan anses som onyttigt det första året.

    Men gick ner 46kilo sammanlagt + 9kilo innan. Sen har det stått still, det tog ca 1år. Tror jag, var så länge sedan nu, men det går fort nedåt... Har bmi 22 så behöver ej gå ner mer.
Svar på tråden Hur ska jag räkna?