Inlägg från: Anonym (nn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nn)

    Akut kissnödig när jag stoppar nyckeln i låset, psykologisk reflex?

    Haha, vad kul att du skriver om det här! Jag trodde jag var ensam om problemet att nästan kissa på mig på hallmattan. Lite samma sak som att jag ofelbart blir akut kissnödig varje gång jag går ner i mina föräldrars källare där det inte finns någon toa. Men jag har ingen lösning på det hela tyvärr.

  • Anonym (nn)
    Anonym (Ghaz) skrev 2015-07-29 19:22:41 följande:

    Jag som trodde att det bara var jag som hade det här problemet. Kan nog säga att den här tråden har bekräftat att det här är ett vanligt psykologiskt fenomen. Alla svar gjorde att jag vågade ta upp det och berätta för ett par väninnor igårkväll, och alla kände igen sig! Sen satt vi och skrattade och berättade historier om när vi panikartat försökt låsa upp dörrar och hinna fram till toaletten, fick också veta att jag inte är den enda som vid något tillfälle inte hunnit fram i tid. Känner mig mindre konstig och skäms inte alls lika mycket nu iallafall. Tack för alla svar!


    Vad bra! Jag visste inte heller att det var så vanligt så jag gillar också denhär tråden. Jag har aldrig kissat på mig sådär att det svämmat över på jeansen, men däremot har jag fått byta trosor mer än en gång för att jag inte hunnit knipa till i tid. Tack och lov händer det bara när man är på väg hem...
Svar på tråden Akut kissnödig när jag stoppar nyckeln i låset, psykologisk reflex?