Inlägg från: Anonym (Annapanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Annapanna)

    Akut kissnödig när jag stoppar nyckeln i låset, psykologisk reflex?

    Anonym (Ghaz) skrev 2015-07-28 20:07:38 följande:

    För mig är det precis när jag kommer fram till porten som jag kan bli galet kissnödig, och sen får jag springa upp för trapporna i trapphuset upp till lägenheten för att hinna, känns nästan som att kroppen retas med en. Det var så otroligt pinsamt och förargligt när jag inte hann för ett par veckor sen, jag hoppas verkligen att det går att träna bort så det aldrig händer igen.


    Har råkat ut för det också. Och en gång kissade jag på mig när jag höll på att gräva fram nycklarna och min snygga granne kom ut precis just då. Där kan du snacka pinsamt och förargligt.
  • Anonym (Annapanna)
    Anonym (Ghaz) skrev 2015-07-28 20:34:23 följande:

    Å herregud vad jobbigt :( Det måste varit fruktansvärt, vågar inte ens tänka på hur pinsamt det måste ha varit. Hade det hänt mig hade jag knappt vågat mig ut ur lägenheten och flyttat därifrån så fort som möjligt. Jag hade turen att ingen annan granne var i trapphuset så det var ingen som såg mig, men jag skämdes rejält ändå. Kan inte föreställa mig hur hemskt det måste ha varit för dig


    Man överlever. När det händer vill man bara dö och försvinna men det går över. Finns värre saker som kan hända även om det var jättepinsamt när det hände.
  • Anonym (Annapanna)
    Anonym (Ghaz) skrev 2015-07-29 19:22:41 följande:

    Jag som trodde att det bara var jag som hade det här problemet. Kan nog säga att den här tråden har bekräftat att det här är ett vanligt psykologiskt fenomen. Alla svar gjorde att jag vågade ta upp det och berätta för ett par väninnor igårkväll, och alla kände igen sig! Sen satt vi och skrattade och berättade historier om när vi panikartat försökt låsa upp dörrar och hinna fram till toaletten, fick också veta att jag inte är den enda som vid något tillfälle inte hunnit fram i tid. Känner mig mindre konstig och skäms inte alls lika mycket nu iallafall. Tack för alla svar!


    Jag visste att jag inte var ensam men ändå skönt att se att fler är öppna med det. Och skulle det hända att ni inte hinner, tänk på mig och känn att det kunde vara värre.
  • Anonym (Annapanna)
    Överste Senap skrev 2015-07-30 23:36:39 följande:

    Haha, vad pinsamt det måste varit, men är du säker på att han uppfattade vad som hände?


    Du, han såg hur byxorna blev genomdränkta, hur det rann igenom jeansen på trappgolvet, såg hur han liksom frös till och stannade när han var på väg ut. Och så sa han Hoppsan. Ville bara dö på fläcken men man kommer över det rätt snabbt egentligen.
Svar på tråden Akut kissnödig när jag stoppar nyckeln i låset, psykologisk reflex?