• HasseA

    Vad för piskdon föredrar ni?

    Vi - jag - har provat allehanda ting, men gillar paddel bäst. Visst, ibland använder jag rotting eller blompinne, och det svider ju rejält, men jag tycker det är lite svårt att träffa helt rätt. Men den stora anledningen är att med paddeln kan jag bearbeta skinkorna en stund så att min partner kan ta hårdare slag (vilket hon vill, då, förstås) och till slut slå väldigt hårt och mycket. Då, och först då, kommer hon in i typ andra andningen, och njuter väldigt mycket mer av smisket. Så mycket att hon kommer enbart av det, till och med.


  • HasseA
    Anonym (WhipItGood) skrev 2015-07-28 18:17:55 följande:

    Jag hade fått för mig att paddeln var ganska snäll men det verkar inte så. Nu är jag iof ute efter något som är rätt så snällt.

    Någon som kan förklara det där med att flogger skulle vara dålig att piska rumpa med? Kan det vara att det är lätt att ändarna träffar runt om istället och därmed kan göra mer ont än man tänkte sig? 


    En paddel som inte väger något blir inte annat än snäll (tänk som att slå med ett pappersark), men en ordentlig paddel... Med ett enda hårt slag utan uppvärmning skulle jag få Anna att gråta floder och skrika högt, det gör jäkligt ont. Men det går ju att avgöra själv hur hårt man slår. Men i början får man slå väldigt löst, det svider som eld.

    En flogger, ja. Jag tycker det är svårt att slå med flogger. Man måste ha mycket svängrum, man måste träffa rätt. Och ja, svansarna går lätt runt skinkan och snärtar till på andra sidan. Man kan liksom inte slå "rakt mot" på samma sätt som med en hand eller paddel (skohorn, blompinne, slickepott, osv), utan man behöver med kunna slå som typ en örfil, så att svansarna liksom fortsätter förbi efter att ha träffat målet, så de inte just snärtar på fel ställe. Men jag använder det då och då också, men det blir aldrig någon stor effekt för min kära.
Svar på tråden Vad för piskdon föredrar ni?