• Penida

    Ni som är POSITIVA till vädret denna sommar, vad gör ni på semestern?

    Jag gillar inte regn, vind och kyla och påverkas negativt både psykisk och fysiskt av det, jag har lärt mig leva med eller hantera det under vintermånaderna och hösten men när inte ens sommaren bjuder på mycket värme känns det rätt jobbigt. Jag skulle önska att ni som är positiva till vädret denna sommar delar med er något av vad ni hittar på på era semesterdagar. Ni får gärna ha barn.
    Själv har jag två barn som är 6 och 8 år och en sambo. I år åker vi inte utomlands utan gör utflykter i Sverige. Är nyss hemkomna från en liten minisemester, hyrde en stuga precis vid vattnet med egen brygga. Tanken var att bada massor såklart. Sitta på terrassen och njuta av lugnet, solen. Gå långa promenader, uppleva naturen. Åka till närliggande städer och sitta på uteterasser, ta barnen till bad/lekland. Kan ju säga att det inte blev mycket av det.
    Så, ni som är positiva till det här sommarvädret, vad gör ni på semestern?


    Avskyr CIO-metoder
  • Svar på tråden Ni som är POSITIVA till vädret denna sommar, vad gör ni på semestern?
  • Penida

    Tack för era svar! Trevligt med positiva tankar även om jag har svårt att känna igen mig. Känner att så mycket av det som man kan göra vid dåligt väder på sommaren också kan göras vid andra årstider. Är nog låst vid tanken att sommaren ska vara något speciellt utöver det vanliga då den brukar vara det. Det handlar inte bara om ledighet utan aktiviteter. För någon som jag som vanligtvis trivs bäst då är det tufft att tänka att det snart mest är mörker och kyla men än lever hoppet på att vi får några varma dagar till i alla fall.


    Avskyr CIO-metoder
  • Penida
    Ego Lovers skrev 2015-07-29 00:28:43 följande:

    Vi har varit utomlands och fått rejält med både värme, sol och bad. Tacka Gud för att det var dåligt väder hemma i Sverige så vi fått över förväntan bra valuta för pengarna.


    Jag är avundsjuk.
    Avskyr CIO-metoder
  • Penida

    Vill också skriva att jag tar till mig av det ni skriver. Mycket av det gör vi eller har gjort men då som sagt året runt och annat har jag svårt att tänka mig när det är kallt eller regnar. Jag är negativ men vill gärna vända det, tror för egen del att det finns någon problematik i grunden. Har varit hos läkare vintertid då mina fingrar samt tår svullnar upp väldigt mycket och knogarna hårdnar (trots tjocka vantar) och kliar något enormt, jag får torr hårbotten som flagnar och kliar och min hud ska vi inte tala om. De ger mig salvor men problemen kvarstår. När det är varmt mår min kropp som bäst och det är en sådan skillnad på hud och hår, allt det där är som bortblåst.


    Avskyr CIO-metoder
  • Penida
    Ego Lovers skrev 2015-07-29 00:35:56 följande:
    När vi kom till norra Tyskland fick jag ångest av att ha gått från 32grader på kvällen till 16 grader och ville vända om. Men tyvärr vi tig den hävla färjan till Rødby
    Förstår det! Var var du?
    Avskyr CIO-metoder
Svar på tråden Ni som är POSITIVA till vädret denna sommar, vad gör ni på semestern?