Inlägg från: alla har olika åsikter |Visa alla inlägg
  • alla har olika åsikter

    Ni som är POSITIVA till vädret denna sommar, vad gör ni på semestern?

    Penida skrev 2015-07-28 22:29:12 följande:

    Jag gillar inte regn, vind och kyla och påverkas negativt både psykisk och fysiskt av det, jag har lärt mig leva med eller hantera det under vintermånaderna och hösten men när inte ens sommaren bjuder på mycket värme känns det rätt jobbigt. Jag skulle önska att ni som är positiva till vädret denna sommar delar med er något av vad ni hittar på på era semesterdagar. Ni får gärna ha barn.

    Själv har jag två barn som är 6 och 8 år och en sambo. I år åker vi inte utomlands utan gör utflykter i Sverige. Är nyss hemkomna från en liten minisemester, hyrde en stuga precis vid vattnet med egen brygga. Tanken var att bada massor såklart. Sitta på terrassen och njuta av lugnet, solen. Gå långa promenader, uppleva naturen. Åka till närliggande städer och sitta på uteterasser, ta barnen till bad/lekland. Kan ju säga att det inte blev mycket av det.

    Så, ni som är positiva till det här sommarvädret, vad gör ni på semestern?


    Jag är väl inte direkt superpositiv till den här sommaren men förra sommaren var för varm så hellre en sån här sommar än en sommar som förra året!

    Tyvärr har vi inte badat så mycket pga vädret, men vi har varit på lekland, lekparker, museum, djurparker och på gröna lund.

    Nu känner jag mig för fet och blek så har inte ens badat i äventyrsbad men ska sola lite solarium så vi kan åka och göra det med.

    Vi ska även åka iväg en natt med husvagnen och campa vid en fiskesjö.
Svar på tråden Ni som är POSITIVA till vädret denna sommar, vad gör ni på semestern?