Inlägg från: Samacipa |Visa alla inlägg
  • Samacipa

    Kommer jag gå över tiden? pojke/flicka?

    Förstår att det känns jobbigt! Går man dessutom över tiden så känns varje dag som en vecka :/

    Jag väntar nu tredje barnet och med ettan gick jag över 11 dagar, tvåan "bara" 5 dagar över tiden. Så jag hoppas ju på att denna kommer bara någon dag efter bf :) nu har jag ifs långt kvar, är bara i v 11 än så länge. Det jag funderat mest på är att mitt andra barn föddes för 7 år sen så då är det ju ganska länge sen?! Hur kroppen reagerar då är ju frågan. Har hört att har man gått över med barn nr 1 så går man oftast över med kommande barn. Hoppas det inte stämmer!

    Ang kön så var jag bägge gångerna HELT inställd på att jag skulle få pojkar men fick flickor. Anledningen var att mina 3 systrar bara fått pojkar även mina kusiner m.fl. Så det där med magkänslan litar jag inte på denna gång :P

  • Samacipa

    Haha japp! Min andra förlossning när dottern kommit ut och bm sa "det blev en flicka!" så utbrast jag "EN TILL?!?!" Bm och killen börja skratta men de var mest i chock och inte förtvivlan jag sa så ;)

    Oj ja de kan ju förvirra en del! Vi har aldrig kollat kön eller velat veta vid ultraljud men den här gången funderar vi att kolla mest för skojs skull :)

    Mina barn är 6 och 8 år så de kommer vara 7 och 9 när plutten kommit ut :)

    Dom vet ingenting än, ska försöka hålla det hemligt 1-2 veckor till :) dom har sagt under 1-2 år att dom önskar sig ett syskon så tror det ska bli välkommet ;) min yngsta har alltid varit förtjust i bebisar och 1-2 åringar och har varit till stor hjälp på dagis för fröknarna med de yngre barnen så ska bli spännande o se hur de blir med ett småsyskon :)

  • Samacipa

    Man hoppas ju det! :) men tror de ska bli bra, känns skönt att dom är så pass stora när den lill* kommer :)

    Jag är beräknad 23 feb 2016 ungefär, får se om man blir flyttad på rul!

    Förstår dig, men ut kommer bebisen snart ska du se!! :)

    Ah, jo då är de väl naturligt att hon vill att denna bebis blir en flicka ;) men som du säger så får man inte välja hehe.. Men tycker inte du ska behöva vara orolig, de är bra att hon vet om att man inte kan välja kön och sen vips när bebis är ute så är hon säkert väldigt stolt oavsett kön :)

    Tror även mina döttrar också kommer önska en lillasyster just för att dom själv är tjejer, men återstår att se!

  • Samacipa
    malintherese01 skrev 2015-07-30 10:07:08 följande:

    Ja jag är också jätteglad att hon är så pass stor nu när de kommer en liten till :) 

    Innan var det nåt jag hade lite panik för, att jag inte ville ha ett barn till om det gick för många år i mellan.. men nu är jag som sagt väldigt tacksam för att hon är så pass stor :))

    Var och kollade mage och bebis idag (den vill ju inte ligga som den ska) men nu låg den äntligen med huvud neråt, så jag hoppas bara den ligger kvar så nu ;) 

    Vad tror du att du får denna gången då, flicka eller pojk? :)


    Haha precis så tänkte jag också! Men nu känns det helt perfekt med många år emellan :)

    Åh vad skönt att den äntligen ligger som den ska och hoppas det fortsätter så!

    Jag tror verkligen att det blir en pojk denna gången! Hur stora är oddsen att mina 3 systrar och killens 2 systrar bara har fött pojkar och att jag bara får tjejer! ;) men samtidigt har jag faktiskt en lite större önskan om en tjej för jag har ingen aning om hur pojkar är att uppfostra på det sättet, hur är det att bli mamma till en pojk lixom.. Men huvudsaken är att det är en frisk bebis :)
  • Samacipa

    Aa :) förhoppningsvis växer man in i det!

    Haha nix! Man ska aldrig lita på det man tror, har jag lärt mig hittills iallafall ;) längtar till vårt rul som är 17 september, men känns som en hel evig evighet dit! :O då kanske man kan få ett litet hum om vad som gömmer sig i magen iaf :) skulle vara så mycket mer ekonomiskt att få en tjej också har jag tänkt på haha. Har en hel del saker och kläder sparade sen döttrarna var små.. ;)

    Okej så om man ser på din sambos släkt så borde du ju få en flicka :) hehe.. Men man vet ju som aldrig.. Och snart har du inte långt kvar :)

Svar på tråden Kommer jag gå över tiden? pojke/flicka?