Inlägg från: äldreochklokare |Visa alla inlägg
  • äldreochklokare

    Hur länge ska man vänta?

    håller med övriga i tråden. 22 är "ingenting" om man ska skaffa barn, speciellt inte för killar (oftast). 
    Det är absolut bra att ni pratar om det då och då så ser du om hans attityd börjar ändras. Men pressa inte eller "tjata", det räcker nog ca 1 gång per år att ta upp frågan. Men det måste göras så inte han uppfattar det som "tjat". 

    Jag fick mitt första barn vid 30, hade bestämt mig vid 27 att det var dags att börja försöka. Säger inte att det passar er men att vänta med barn tills ca 25- 30 är en väldigt vanlig ålder.

  • äldreochklokare
    Anonym (Väntan) skrev 2015-07-30 11:23:04 följande:

    Tack för alla svar får mig att vakna upp!

    Vet att vi bara är 22 men vi båda har äldre föräldrar och jag vill inte vara de jag vill orka och ha ungdomligheten kvar och även att barnet ska få träffa sina mor och far föräldrar.

    För mig så känns de så otroligt viktigt att få barn i tid och för hans del verkar de kvitta även i framtiden.. Vet inte om han vill även om de går 5-10 år till.. De är de som får mig så osäker, tänk om han alltid säger vänta lite till men de aldrig händer.


    nej det är ju en helt annat fråga faktiskt. Om du tror att han är en sån person som aldrig vill skaffa barn över huvud taget, då måste ni ju ha DEN diskussionen. 
Svar på tråden Hur länge ska man vänta?