• Anonym (hmmm)

    Omtanke eller inte?

    Känns lite som om hon söker uppmärksamhet faktiskt. Vissa människor funkar så. Inte så attraktivt. Dessutom känns det som om hon lider av depression. Eller så har hon offerkoftan på och vill att du hela tiden skall finnas där. Undrar om jag orkat höra allt det där negativa.

  • Anonym (hmmm)
    Anonym (onedin) skrev 2015-07-30 10:56:25 följande:

    Ja, det är jobbigt. Men mitt "problem" är ju att jag älskar henne oerhört mycket. I detta läge kan jag inte bara dra.

    Nej, hon äter inga antidepressiva. Men tidigt efter vi började ses insåg hon att hon behövde söka hjälp. Hon gick till läkare och fick KBT-terapi. Sommaruppehåll i två månader gör ju inte saken bättre. Men frågan är om det hjälper.

    Får dubbla signaler ganska ofta. Jag är den ende som vet allt om hennes inre. Ingen har kommit så nära henne. Hon har aldrig känt sig så naken inför någon. Hon är så oerhört glad att jag kom in i hennes liv. Men? i andra stunden vill hon inte att någon ska bry sig, hon "ska nog leva själv"? osv.


    Kanske är ett spel från hennes sida? Verka lite oåtkomlig?  Ingen av oss kan veta tyvärr.
  • Anonym (hmmm)
    Anonym (han svarade) skrev 2015-07-30 11:32:56 följande:
    Håller med, minsta lilla tecken på knepighet och man bör dra sig ur. Det tar för mycket tid och energi. Finns andra glada och sorglösa individer att umgås med.
    Nåja, vi har väl alla lite knepigheter för oss. Det är ju en del av vår personlighet.. Men sånt gnäll, som du TS tar upp i starten, tycker jag låter som att det kan komma att tynga er relation rejält. Det känns lite grand som om hon drar ner dig i sin deppighet. Orkar du leva med det? Hon är 43. Inte 20. Hennes personlighet är fast och du lär inte kunna göra något åt det.
  • Anonym (hmmm)
    Anonym (onedin) skrev 2015-07-30 16:33:19 följande:

    Att lämna den man älskar för att det dykt upp "knepigheter" eller komplikationer är inte min grej. Den diskussionen kan vi lägga ner direkt. Jag vill veta hur jag ska hantera detta på bästa sätt. Återkommer med mer info och fler frågor senare


    Bra. Låter som om du är en schysst kille som gärna stöttar. Småsexigt kan jag tycka :)
    Vet inte riktigt hur du ska hantera mer än stötta och kanske vara en diskussionspartner. Men bli inte hennes terapeut - det kommer bli helt fel.
    Hoppas du finner lösning på det hela.
    Kram!
Svar på tråden Omtanke eller inte?