• Anonym (TS)

    Kvinnor tänder inte på manskroppar?

    Hur kommer det sig att så många* kvinnor inte tänder på kroppar/utseende, utan allt hänger på insida/utstrålning?

    Dom flesta killar skulle ju absolut säga att dom tänder på kvinnokroppen och har ofta en viss typ som dom föredrar. Frågar man kvinnor så svarar dom att dom inte ens reflekterar över kroppen så länge det inte är extremt åt något håll. Dom kollar aldrig på lättklädda män och uppskattar det dom ser liksom. Hur kan det vara så stor skillnad i vad man får för svar beroende på kön?

    *Säger alltså inte att det gäller alla kvinnor.

  • Svar på tråden Kvinnor tänder inte på manskroppar?
  • Anonym (TS)
    glutten skrev 2015-07-30 15:40:38 följande:
    Jag delar inte alls din bild att det ser ut såhär. Känner inte en enda heterosexuell kvinna som inte uppskattar (det just de tycker är) en vacker manskropp. Tänk så olika det kan vara även fast man har samma könsdelar!
    Jag har sett i två trådar bara idag (amningsbilder på facebook och om kvinnor vill ha muskulösa män) där många antingen säger rakt ut att "kvinnor tänder ju inte på kroppar så som män gör" eller själva hävdar att dom inte alls bryr sig om kroppen.
    Jag ser det rätt ofta. Självklart gäller det inte alla, vilket jag också skrev i ts,  men det verkar ändå vara skillnad på det stora hela...Så pass stora skillnader att folk faktiskt hävdar att "kvinnor tänder inte på kroppar".
  • Anonym (TS)
    My Little Man skrev 2015-07-30 15:26:03 följande:

    Jag tänder ju stort sätt på kvinnokroppar jag då, men att det är en speciell typ av kropp eller utseende jag föredrar eller ser efter gäller inte mig iallafall.

    Jag gillar oftast kvinnor med lite runda formar men det kan lika gärna vara en smal tjej som får mig att vända på huvudet. Föredrar oftast små eller medium bröst framför stora, men igen, det är olika.

    Men i slutänden är det personlig stil och personlighet som avgör vem jag tänder på.


    Jag menade inte att man måste gilla en speciell typ, utan att man tänder på och bryr sig om kroppar öht.

    Stil & personlighet är nog avgörande för alla när det gäller något djupare, jag menar mer på den nivån att man ser någon lättklädd på stranden. Lite på den nivån, inte i partnersyfte.
Svar på tråden Kvinnor tänder inte på manskroppar?