Inlägg från: Anonym (TjejenD) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TjejenD)

    Rädsla för graviditet?

    Jag och min sambo planerar att sluta med preventivmedel nu i augusti, och jag känner precis som dig Mea08. Jag vill verkligen ha barn(är otroligt barnkär) men får smått panik om vartannat att någon ska bo inuti mig. Jag har varit rädd och nervös för de sedan... alltid. Förlossning är något jag accepterat att de kommer göra ont(men de kommer jag fixa), den andra biten 9 månader skrämmer mig verkligen. Jag har nu under 1 års tid försökt förbereda mig och tänka positivt.De går framåt, men jag har aldrig kunnat prata med mina vänner om detta då ingen riktigt kan förstå vad jag egentligen är rädd för. 

  • Anonym (TjejenD)

    Jag blir 29 i år :) jag ska absolut kika in med jämna mellanrum, vill ju veta hur de går för dig också! Jag hoppas att man i efterhand kan säga : de va inte så farligt som jag trodde, som man ju gör så ofta med andra grejer som man oroat sig över!

  • Anonym (TjejenD)

    Jag vet inte ifall den här tråden fortfarande är aktuell, men skriver ändå. Mea08 ville bara dela med mig om att jag nu är gravid i v 8. Känns inget konstigt i kroppen än, bara huvet som inte kan greppa! :) är väldigt glad och förväntansfull! Får se hur allt känns senare när de blir aktivitet där inne! Hur har de gått för dig? PS vill vara anonym till v 12 passerar, därav anonymiteten.

Svar på tråden Rädsla för graviditet?