• Vildlyx

    KK - hur undvika allvar?

    Fråga:
    Jag lever sedan många år i ett äktenskap utan sex. Jag har haft två älskarinnor (inte samtidigt!), men båda har blivit kära i mig efter ett tag. Det var ju inte överenskommelsen, och eftersom jag inte vill lämna min familj så var jag tvungen att bryta. Båda levde i relationer inte helt olika min, men de började vilja ha mer än mina händer, kyssar och kropp. Jag vill inte lämna mitt äktenskap men inte heller leva utan sex. Hur ska jag göra för att min framtida KK ska vara nöjd med enbart sex? 


    NSA
  • Svar på tråden KK - hur undvika allvar?
  • Vildlyx

    Kära anonyma f d älskarinna, jag vet inte vad jag gjort för att du ska kalla mig idiot. Det var i så fall lika mycket dessa båda kvinnor som ville äta kakan och ha den - i båda fallen var det hon som tog initiativet till en relation. Och är det något jag inte vill så är det att behandla en annan människa som skit.


    NSA
  • Vildlyx

    F d älskarinna - tack för kloka råd. Insiktsfullt av dig; jag var nog aningslös i båda fallen och lät mitt intresse för människor ta över... Och även om jag i detta sammanhang främst tror på köttets lust så är det svårt att helt värja sig för själens obotliga ensamhet. Men - vem har sagt att livet ska vara lätt?


    NSA
Svar på tråden KK - hur undvika allvar?