Inlägg från: Flickan och kråkan |Visa alla inlägg
  • Flickan och kråkan

    Sover aldrig, nu 7 månader

    Så sov (eller inte sov) vår mellanson. För vår del så gick det över när han blev runt 10-12 månader. Ingen kolik. Sover helt normalt idag som 6-åring och har gjort sedan han var runt året. Ingen bakomliggande problematik. Oerhört temperanentsfull, men också känslig kille. Vet hur du har det även om jag tyvärr inye har någon direkt hjälp att ge. Att kolla upp så att det inte ligger något fysiskt bakom om du misstänker det är ju bra. Vår pojke visade inget övrigt som pekade på problematik. Glad och aktiv. Separationsfasen kan vara riktigt tung.

  • Flickan och kråkan
    Fridutcha skrev 2015-08-03 11:46:04 följande:

    Tack för pepp! Det är inte så mycket man kan göra än att försöka hålla ihop sig själv... Han är som sagt utredd på barnkliniken ett flertal gånger och nu säger de bara att vi ska hålla ut. Ta hjälp å håll ut. Känns sådär att höra, men det är ju även en sanning.

    Känns skönt att höra hur andra har haft det, även om det inte kanske är till någon hjälp i sig. Men på ett annat sett är det ju det, då jag inte känner mig så ensam.

    Blir ledsen för vår lillkilles skull, som aldrig har fått slapnat av med en go å skön sömn. Och tufft att vandra runt som en levande död. Orkar inte ens umgås med folk. Tvingar oss att göra det för att inte bli för galna, men för min del kvittar det. Usch så deppigt det låter. Men just nu känns det så och är så.

    Tur att han är så härlig på dagarna så att vi får lite energi av hans oändliga kärlek...

    Åter igen... Tack för att ni bryr er.

    ??


    Det du ska tänka på är att din sömn inte är som hans . Alla våra tre har haft mycket uppvak på nätterna i den ålder - mellan slog alla rekord dock - men det är inget som stört eller påverkat dem. De vaknar till mellan sömncyklerna och somnar om direkt när man som förälder hjälper dem att somna om. Alla har ett kort uppvak mellan sömncyklerna men vissa barn är bättre på att somna om själva som spädbarn . En annan som vaknar och aktivt måste somna om det egna barnet....ja, det är en annan sak. Om han är utredd och mår bra och är glad på dagarna så är det ni som är fruktansvärt trötta och han mår fint. bagatelliserar inte detta, men viktigt att då inte tro att barnet mår dåligt .
Svar på tråden Sover aldrig, nu 7 månader