• Maria

    Ni med barn födda sommaren 2015

    Jag fick en dotter 13 juni. Första barnet!

  • Maria

    Jag sattes igång och det var inget större nöje. Dropp som gav så smärtsamma värkar utan egentlig framgång så fick en epidural, det räddade mig. Jag trodde inte sån smärta fanns, den slet sönder allt förnuft. Men ut kom dottern och jag gick inte sönder nåt särskilt - ett stygn blev det.

    Vi har haft en massa tjafs med amning. Jag fick stora sår och måste använda napp. Kunde vänja av med napp enkelt men sen har bebisen utan egentlig anledning börjat protestera vilt mot bröstet utan amningsnapp. Nu vägrar hon totalt sen två veckor. Lägger jag henne mot bara bröstet skriker hon bara och försöker absolut inte ta tag längre, vilket hon ju gjorde helt utan problem i flera flera veckor. Har jag nappen på äter hon som en häst. Det har ju tyvärr skapat oro, dels för jag är nojig förstagångsförälder men också för att det allmänna rådet var att amningsnappar är fel och ska inte användas mer än nödvändigt. Barnet vägrar ju så det är inte mitt val men insikten att nappen är här för att stanna var inte jättekul.

    Annars har det varit bra. Hon är lite känslig för överstimulering, ska hjälpas till sömn, sover absolut inte ensam men är glad och snäll och alldeles underbar!

Svar på tråden Ni med barn födda sommaren 2015