Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    Er mans bild av en drömkvinna

    Anonym (Vem?) skrev 2015-08-23 19:18:57 följande:
    Absolut inte, men detta är min frågeställning i den här tråden.
    Fast du frågade hur det går ihop. Det går ihop för att allt inte handlar om utseendet.
    Min man ser inte ut som min drömman (däremot är han himla snygg och jag tänder på hans utseende), men det är ju en drömbild, dvs inte direkt realistiskt, och en relation bygger på så sjukt mycket mer än utseende.
  • Anonym (...)
    Anonym (Vem?) skrev 2015-08-23 19:38:39 följande:

    Skönt för er som till utseendet fyller bilden av er mans drömkvinna. Vore intressant att också få svar från kvinnor som erfarit det totalt motsatta, om det finns några.


    Jag ser troligtvis inte ut som min mans drömkvinna, men han har ju valt att leva med mig. Herregud, jag kan komma på jättemånga kvinnor som ser bättre ut än mig, så om vi bara kollar utseendet så skulle jag ju veta att han ljög om han sa något annat :)
  • Anonym (...)

    Jag känner nu att man kan tolka frågan på väldigt många olika sätt.
    Vissa har en romantisk bild av förhållandet där man bara har ögon för varandra och hur man än ser ut så blir man den vackraste människan i världen för den andre, medan andra (jag tex) ser på det lite mer avslappnat och realistiskt. (det finns alltid någon som ser bättre ut, är bättre på något, rikare osv...)
    Jag skriver tex att jag inte är den snyggaste människan min man vet, för jag ÄR inte snyggast i världen. Däremot så har jag ju ett utseende och en kropp som faller under vad han gillar mest hos kvinnor. Han får mig inte att känna mig som ett andrahandsval, utan vi är väldigt bra på att visa att vi tänder på varandra (och sedan så är det ju allt det där andra - som personlighet, utstrålning, intressen och åsikter som gör att vi vill vara med just varandra och ingen annan)

    Om man känner att ens partner inte alls uppskattar hur man ser ut så är det ju inte helt rätt..

Svar på tråden Er mans bild av en drömkvinna