• Anonym (Ung)

    Kan en 40 åring se ut som en 20-25 åring?

    Kan en 40 åring se ut som en 20-25 åring? Jag såg en tjej idag som är 30 år, hon är hur snygg som helst, hon ser ut att vara 20-25 år... Helt klart en 9a i min bok... Men då undrar jag... Kan en 40 åring se ut som en 20-25 åring? Finns det någon som ser ut att vara så ung för sin ålder? Isf kan ni ta fram bilder?
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Kan en 40 åring se ut som en 20-25 åring?
  • Anonym (Jodåsåatte)
    Anonym (twix) skrev 2015-08-26 17:10:26 följande:

    Hur gammal är denna tjej tror ni?


    45-47?
  • Anonym (yngling)

    Jag är iaf snart 35 och får fortfarande visa leg på systemet....

    Minns ett fall i Danmark för några år sen, en kvinna hade tuppat av under en joggingrunda och förts till sjukhus. Hon hade inget id-kort på sig, och för att få tag i någon anhörig gick polisen ut med ett signalement: tjej i 30-årsåldern osv.... Det visade sig, när hennes man hörde av sig, att hon var 55 år. Då får man betänka att polisen sannolikt har väldigt stor erfarenhet av att bedöma folks ålder.

    Så svaret på frågan torde vara ja.

  • Haskel

    Jag röstade JA, men får nog lov att svara NJA.

    Först och främst bör man ju då göra klart för sig, hur en 20-25 åring ser ut. Det finns trots allt flera som ser ut vara iaf 30-35 år (kanske även 40 år)...och att det finns 40-åringar som ser ut att vara 30-35 är nog de flesta överens om. Därmed måste svaret bli JA.

    Men sett till 20-25 åringar som också ser ut att vara 20-25 blir det annorlunda. Det finns faktiskt gott om 40-åringar som är lika släta, vackra, "fräscha" som 20-25 åringar. Dock brukar deras livserfarenhet allt som oftast lysa igenom deras ögon. Blicken säger ofta att de är inte är lika unga. Därmed blir svaret NJA, från min sida.

  • Anonym (Såklart)

    Såklart kan man det. Jag är 38år och får 9ggr av 10 visa leg på systemet även när jag har med mig barnen som är 10 o 8år och många gånger får jag göra det när jag köper snus. Numera blir den som frågar väldigt generad och ber om ursäkt. Själv bryr jag mig inte, det har sina fördelar och nackdelar du får tro mig på mitt ord för nån bild får du inte

  • Embla twopointoh

    Jag tycker det här med att bedöma ålder är jättesvårt, just eftersom människor åldras så olika. Dessutom är det skillnad att se en människa lite på håll eller på ett foto, mot att vara öga mot öga med någon. Det är lättare att se yngre ut på lite avstånd än nära inpå. Så, en 40-årig kvinna kan definitivt se ut som 25, så länge iakttagaren inte är för nära.

    Under hela mitt liv har jag fått höra att jag ser yngre ut än min verkliga ålder. Jag är rätt kort, jag har en ganska ljus röst, fin hy och är blond, vilket gör att många tar mig för yngre än vad jag är. Jag är 36, och folk brukar i allmänhet gissa på att jag är 25-30. Om de inte vet att jag har barn, då brukar de lägga på några år, speciellt när de får höra hur många jag har.

    Sist någon gissade var för ett par år sedan i omklädningsrummet (jag tränar kampsport). Då var jag 34 och hade fyra barn, och det gissades att jag var 26 med ett barn. Men, samtidigt vet man ju inte vad personen verkligen trodde, en del gissar säkert lågt i ett försök att undvika att såra...

  • sextiotalist

    Håller med Haskel här, det finns 25-åringar som ser rejält slitna ut, så finns det 40-åringar som livet har gått varsamt fram med. Men erfarenheten syns ändå i blicken.

    Jag ser inte ut som jag var 25 idag (är 50+), men å andra sidan så såg jag inte som 25 när jag var 25, utan såg väldigt tonårig ut (liten och späd) och fick alltid visa leg.

    Jag visade nog leg på systemet då och då tills jag nästan 40. 

    Så visst kan en 25-åring och en 40-åring se jämngamla ut, absolut.

  • sextiotalist
    Anonym (Haah) skrev 2015-08-28 09:59:48 följande:

    Ni är roliga . Alla visar leg typ


    Inte alls ovanligt, dels för att det är svårt att avgöra åldern den korta tiden man ser varandra på systemet.
    Jag har själv arbetat på systemet när jag var yngre och det var svårt och jag har frågat många 35+are på leg, då var jag själv kring 25, men jag upplevde att de inte var så många år äldre än vad jag var då.
  • Anonym (SP)
    choklad skrev 2015-08-28 08:55:43 följande:

    Mayim Bialik som spelar Amy i Big Bang Theory ser mer ut som 25 än de 40 hon är, tycker jag.


    Mayim Bialik
    Jag hade gissat på närmre 40 än 25 faktiskt (speciellt när man vet att i princip alla kändisar använder botox och liknande)
Svar på tråden Kan en 40 åring se ut som en 20-25 åring?