Inlägg från: sextiotalist |Visa alla inlägg
  • sextiotalist

    Vad i h-vete ska detta föreställa!

    Det där vita du såg, är troligen svamp och är det något man inte ska göra då, är det att tvätta sig med tvål, för då förvärras det.
    När jag hade mina svampinfektioner, så hade jag vita beläggningar hela tiden, jättejobbigt och man kände sig inte fräsch.

  • sextiotalist

    Men hon borde förvarnat dig att hon hade problem med underlivet

  • sextiotalist
    Anonym (Bibbi) skrev 2015-08-28 20:33:09 följande:

    Nänä, det vita är rätt vanligt, ungefär som killars flensost. Svamp yttrar sig väl i flytningar från slidan mestadels?

    Men du Ts, det finns många killar som också slarvar. Ex tvättar bara kuken men glömmer stjärtskåran, inte så kul att vara där och fingra då!


    Det har endast dykt upp när jag har haft svamp
  • sextiotalist
    Tom Araya skrev 2015-08-29 05:05:39 följande:

    Mmm, fast jag har sett det flera gånger hos kvinnor som inte verkar haft problem med svamp, dock inte alltid, så jag undrar om det har något med menscykeln att göra. Vanligt då är att när hon blir våt och i synnerhet då efter samlag då det samlats runt öppningen så är vätskan tjockare och lite vit, mot annars tunnare, helt transparent och färglös.Såklart går det att göra något åt svamp....det finns behandlingar mot det.


    Jag hade det sambandet. Jo, jag blev till slut av med de återkommande svampinfektionerna. Det krävdes en längre medicinsk behandling och lite ändringar i vardagen (inga syntettrosor, dusch max varannan dag, ingen tvål etc)
Svar på tråden Vad i h-vete ska detta föreställa!