Inlägg från: Anonym (Bedragen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bedragen)

    Mår så djävla dåligt

    Vet du att du aldrig mer kommer vara det? Ångrar du det verkligen och inte bara nu när du kanske blir påkommen? Har det indirekt gått ut över din relation och din fru?

    Finns det bevis? Har du haft muntlig eller skriftlig kontakt med den andra tjejen? (Berättar-för-att-hämnas-typen drar nog inte sig ifrån att skärmdumpa er konversation och smsa den till din fru.

    Om det inte finns ett enda bevis, blåneka.

    Om det finns bevis, sms den andra och förklara att du älskar din fru över allt annat. Ni ska ha barn, otroheten va ett enormt misstag som du mår dåligt över men din fru förtjänar inte att må dåligt. Du bär den bördan varje dag och tänker fortsätta med det. Ni väntar ett barn ihop, din fru kommer nog stanna så det skulle inte hjälpa denna andra tjejen att berätta något. 

    Alt. Be henne dra åt helvete och skriva att du redan valt att själv berätta.

    Min fd sambo var otrogen för 2 månader sedan. Glad att jag fick veta trots att han ljög. Men enda anledningen att jag är glad för det är för att det va andra gången han va otrogen. 

    I din frus fall hade jag valt att fortsätta vara lyckligt ovetandes. En otrohet förstör inte bara er relation ett tag. Det kommer alltid finnas kvar. Och det förstör en del av henne för alltid. Det är ett otroligt otroligt fruktansvärt svek. Kan inte ens kalla det svek för det låter för milt.

  • Anonym (Bedragen)

    De första frågorna i min föregående post handlar om hurvidare du ska berätta eller inte. Kan du inte svara rätt på dessa frågor så är du inte bara ett otroget svin då är du en lögnaktigt otroget svin. Dvs det enda som är värre än ett otrogen svin ;)

    Men om du svarar rätt på mina frågor så ser jag hellre att du räddar din fru från att vara med om det värsta man kan vara med om (bortsett från krig, dödsfall, sent missfall och eventuella andra katastrofer)

  • Anonym (Bedragen)

    Hej grammatik i mitt senaste svar. ;) Trött och ledsen (Precis dumpat sambon)

Svar på tråden Mår så djävla dåligt