Inlägg från: Toloce |Visa alla inlägg
  • Toloce

    Kommer detta att fungera?

    Sommaren 2014 blev jag gravid av misstag och blev tvingad till en abort, mot både min och killens vilja, av mina föräldrar. Jag hade gått långt (v.10) och hade kämpat för barnets liv i veckor, men misslyckades. Jag blev deprimerad och har mått jättedåligt sen dess. Nu har jag dock börjat tänka mindre på aborten och det känns lite lättare.

    Till saken hör att jag och pojkvännen är jättesugna på barn. Vi pratar om det ofta, men problemet ligger i att ingen av oss har högre inkomst än ca 1000kr per månad + CSN. Dessutom går vi båda i gymnasiet fortfarande, han är 17 (går i 2an) och jag är 18 (går i trean). Vi känner självklart att vi vill ge barnet en bra grund, så vi tänker vänta iallafall till min student 2016 och att jag har jobb och boende.

    Frågan är då, klarar man en hyra, (ca 5000kr), ett barn, mat, räkningar m.m. för bara en persons inkomst? Med tanke på föräldraledighet kan ju inte inkomsten vara så hög under barnets första levnadsår. Hoppas för övrigt på ett jobb på Ica eller liknande.

  • Svar på tråden Kommer detta att fungera?
Svar på tråden Kommer detta att fungera?