Inlägg från: Anonym (tveksam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tveksam)

    raka benen? 10 årig tjej

    Hej!

    Min dotter är 10 år, ganska liten och smal. Hon har inte kommit i puberteten än. Men sedan hon var i sexårsåldern har hennes ben blivit hårigare och hårigare. Hon har nu ganska tjockt mörkt hår på benen, som syns även på håll. Hon pratar till och från om att raka benen, men jag säger alltid att hon är alldeles för liten. I min värld hör det till tonåren... Men samtidigt förstår jag henne, hon har hårigast ben i klassen och det kan ju inte vara så roligt för en tjej.. Vad tycker ni? Eller finns det något annat sätt att göra hårväxten mindre synlig?

  • Svar på tråden raka benen? 10 årig tjej
  • Anonym (tveksam)

    Tack för era svar, jag tror att jag gör så att jag väntar till våren - då är hon ju nästan ett år äldre, och sedan köper någon typ av ladyshave. Nu när det är längbyxor som gäller gör det ju inte så mycket, men hon tycker att det är riktigt jobbigt på sommaren.

  • Anonym (tveksam)

    Okidoki! Jag är övertygad- Ska köpa en ladyshave eller liknande i helgen så kan hon göra som hon vill sedan. Det är absolut inte min mening att vara elak, bara det att jag tycker att hon är ett barn och att hon inte borde tänka på sånt....Men hon får göra som hon vill från och med nu

Svar på tråden raka benen? 10 årig tjej