Inlägg från: Anonym (Tilly) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tilly)

    Narocon? Eslöv? Någon?

    Håller med, se upp med Scientologerna som klär ut sig till hjälp för människor i nöd.

    Det hela går ut på att "rena" kroppen från de aliensjälar som bosatt sig i din kropp. Det är från Narconon de värvar människor, eftersom folk som söker sig dit pga missbruksproblem är utsatta, oftast svaga och desperata. Förr eller senare kommer dom på något vis försöka slå klorna i dig. Och tro mig, du vill inte ge dig i slang med denna fruktansvärda sekt. Det viktigaste inom denna sekt, och som är fokus nummer ett, är att du ska göra dom rikare genom att köpa otroligt dyra självhjälpskurser, vilka är fyllda av nonsens och du kommer bli skuldsatt för livet och bli av med alla dina värdesaker.

    Scientologin har inget med religion att göra utan det är en scam som är grundad av en sci-FI serietecknare. Och han, Hubbard, sa att det bästa sättet att bli rik på är att starta en religion så att man kan få skattefri status. De tror på rymdvarelser, på Xenu och på så sjuka saker att man har svårt att tro det är sant.

    De behandlar de människor som öppnat ögonen och går ut ur sekten på ett smutsigt sätt genom att sprida lögner om dom och smutskasta dom, även genom stalking, hot och våld.

    Familjer splittras eftersom tex föräldrar får inte umgås med sina barn om de går ur.

    Narconon är farlig och måste undvikas. Det spelar ingen roll om soc rekommenderar dom, dom är fortfarande destruktiva, absolut inte uppbyggande eller stärkande. Du går från ett missbruk in till något som är sju resor värre och som kommer få ditt missbruk att framstå som en bagatell.

    Du har blivit varnad.

Svar på tråden Narocon? Eslöv? Någon?