Inlägg från: Anonym (..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (..)

    Manlig gynekolog

    Jag har varit hos en kvinnlig o två manliga. Jag är alltid oerhört nervös, vågar knappt gå dit o har avbokat flera ggr för att jag inte vågat. Inte för att det varit en man men för att det är.. jag vet inte, känns konstigt o läskigt att ha någon kikandes där nere. Men iaf, det har inte varit konstigare att va hos en manlig, har alltid fått in en kvinna som håller mig i handen. Berätta också att du är nervös / rädd. O de kommer gå fort. Hoppas det går bra o att du kan släppa tankarna som får dig att känna som du gör nu.. kram o lycka till! <3

  • Anonym (..)
    Anonym (:)) skrev 2015-09-03 12:11:07 följande:

    Klart du har rätt att välja :) Skulle aldrig gå till en läkare jag inte kände mig bekväm med! Nu har jag kommit över den gränsen. Men förut sa jag bestämt nej, samma med läkarkanditater osv. Jag skulle vilja se en muslimsk kvinna sära på benen för en manlig Gyn om det inte är akut. Så klart finna det val möjligheter eller så byter man ställe ;)


    Jag känner många muslimska kvinnor som gått hos manliga gyn. Det ses som en manlig läkare och det behöver inte vara akut. Nej, dom får inte byta för att det är en man, det är inte något dom får välja. Alla får såklart komma med önskemål men blir det en man som undersöker en så blir det bara så!
Svar på tråden Manlig gynekolog