• Anonym (man)

    Gentlemän

    Jag tror det finns många män som börjar som gentlemän men lär sig snabbt att det inte lönar sig, i dagens ego samhälle så är det svinen som regerar. 99.999999% av kvinnorna uppskattar att uppvaktas av gentlemän men ligger med en badboys.

    Let's face it, att vara gentleman ger inte punani att vara badboy gör det. Alltså är det smartare att vara en badboy än en gentleman.

  • Anonym (man)
    Anonym (Tjej TS) skrev 2015-09-17 11:02:03 följande:

    Bad boy? Finns det en vuxen människa som kallar andra för badboys? Tror "svin", "tönt" är bra ord för det.


    Vad de kallas för spelar kanske inte någon större roll, helt klart är det iaf att kvinnor verkar föredra den typen av män
  • Anonym (man)
    En annan Anna skrev 2015-09-17 09:16:10 följande:
    Vad innebär det för dig att vara en "gentleman"?
    Min definition av gentleman är densamma som er, det jag tar upp är om att vara en gentleman lönar sig? Min erfarenhet är att gentlemen är uppskattade men inte lika attraktivt som badboys iaf vad gäller sex, möjligen väljer man en gentleman att stadga sig med när man sexat färdig med badboys.
  • Anonym (man)
    En annan Anna skrev 2015-09-17 12:28:33 följande:
    Jag frågar vad du anser att det innebär att vara en gentleman. Om det är något du anstränger dig för att vara borde du rimligen kunna berätta vad det innebär.

    Kan du inte det?
    Och jag svarade att det är precis samma beskrivning som ni, dvs som andra redan beskrivit en gentleman, verkar lite onödigt att skriva samma beskrivning som andra redan gjort.

    Jag anstränger mig inte längre för att vara en gentleman, det var tidigare i min naiva ungdom, sen lärde jag mig ganska snabbt att det inte lönade sig, det var inte de snälla och välansade gossarna som fick ligga utan raka motsatsen.

    Jag tror begreppet gentleman inte längre passar in i det svenska samhället, gentleman är en kvarleva från förr i tiden men andra värderingar, där män förväntades bete sig på ett visst sätt men där även kvinnor förväntades bete sig som en dam, att dra in gentlemannabeteende i ett jämlikt samhälle som den vi har i Sverige där kvinnor beter sig väldigt lik männen blir lite fel. Som flera beskrivit så lever gentlemannabeteende kvar i många delar av världen, men där beter sig inte kvinnor heller som svenska kvinnor gör i Sverige.
  • Anonym (man)
    Anonym (Tjej TS) skrev 2015-09-17 16:47:06 följande:
    Nu missförstår du - kvinnor beter sig inte som män. De är mer sig själva! Det är det feminism delvis handlar om. Gosse, du har en del kvar att lära.
    Det säger du som svensk feminist, man ser inte sig själv som andra ser dig. Utomlands anses svenska kvinnor bete sig manligt. Jag säger inte att det är något negativt, jag säger att det är något ganska naturligt i ett land där jämlikheten har kommit mycket längre än i andra länder, det är inte lika stora skillnader i könsrollerna.

    Nej, det är inte det dagens feminism handlar om flicka, det är vad feminism handlade om ursprungligen men absolut inte vad feminism handlar om idag. Dagens feminism har inte längre något med jämlikhet att göra, det har övergått till att vara en kamp om tronen, att ersätta gubbvälde med kärringvälde. Din nedlåtande ton visar ganska tydligt vad feminismen står för idag... flicka lilla.

    Men nu handlade väl tråden inte om feminister utan om gentlemän?
  • Anonym (man)
    En annan Anna skrev 2015-09-17 16:01:12 följande:
    Okej. Du bekräftade min misstanke i alla fall Glad

    Hellre någon som är rak och ärlig, än någon som smilar sig in för att få ligga. Alla dagar i veckan. 
    Ja rak och ärlig är bättre, dock är alla gentlemen inte fejkade, delvis är det kulturellt och många män vill bara behandla kvinnor med respekt vilket inte nödvändigtvis behöver vara att smila in sig eller smöra.

    Sen kan man inte annat än skaka på huvudet åt kvinnor som attraheras av badboys för att sen gråta floder över att killen sen betedde sig som ett arsel, vad hade man förväntat sig liksom?
  • Anonym (man)
    Anonym (Tjej TS) skrev 2015-09-17 17:59:33 följande:
    Ja, det får vi vara glada för. Att vi slipper se en strippa på varannan sida i våra nyhetstidningar. Allt för att lätta upp stämningen. Eftersom jag är TS får jag glida in på sidospår. Det är vad jag hört andra säga. Ett så pass allvarligt missförstånd måste man bena ut. Kan inte gå med på att anses manlig för att jag inte trivs i klackskor.
    Nu är det du som blandar ihop begreppen, att SE manligt ut och att BETE sig manligt är inte samma sak, du kan strutta omkring i högklackat och kortkort och ändå BETE dig som en byggarbetare. För övrigt har jag aldrig gillat högklackat, föredrar naturlig skönhet.

    Vad är det vi får glada för? Vetefan om jag jag tycker att se en manlig strippa på nyhetstidningar eller se kvinnor sopa andra kvinnors misstag under mattan för att visa solidaritet skulle vara något jättekliv framåt för mänskligheten.
  • Anonym (man)
    Anonym (Tjej TS) skrev 2015-09-17 18:06:30 följande:
    Jag ställer mig helt frågande till detta, inte en enda har ansett mig eller mina kvinnliga vänner som manliga. Däremot har de blivit chockade över varför inga killar uppmärksammar dem då de var vana vid det hemifrån.
    Tja, du är som sagt svensk vad som är fullständigt normalt för oss är inte nödvändigtvis normalt i andra länder. Svenskar anses i många länder vara kalla och tråkiga, vi själva ser oss inte som tråkiga. It's all in the eye of the beholder.....
  • Anonym (man)
    Anonym (Tjej TS) skrev 2015-09-17 18:20:05 följande:

    Men då!! Glada för att varken se män eller kvinnor som strippor i tidningen. Men finns ju poledance på gymmet :P vadå sopa andras misstag? Jaha, men hur många i klackskor beter sig manligt? Beskrivning tack. Hur fan beter sig en byggarbetare??


    Men då!! Börjar du få slut på argument?

    Ja inga strippor vore nog det bästa i motsats till vad dagens femister tror så är det inte alla män som uppskattar strippor, poledance eller högklackat. Dagens feminister skulle nog må bra av att släppa offerkoftan och nidbilden av den "typiske" mannen. Vem vet de kanske till och med skulle börja tas på allvar då
  • Anonym (man)
    Anonym (Tjej TS) skrev 2015-09-17 18:54:18 följande:

    Jag känner att jag kan bli din hjälpare här. Detta är också något du har missförstått. De reagerar på industrin. Människor tjänar grova pengar på kvinnors kroppar. Varför tänker du att de tänker att det är den typiske mannen? Hur kom du till den tanken?


    Det är kanske din version av feminism (även om dina inlägg andas en hel del nedlåtande fördomarna om män). Andra kvinnor har en annan definition av feminism och alla anser sig vara sanna feminister. Till och med kvinnorna som anser att staten borde betala deras bindor och tamponger eller de som anser att det är männens fel att kvinnor får föda barn anser sig vara sanna feminister.

    Det är nog det som gör dagens feminism svår att ta på allvar, den saknar en riktig identitet och agenda vilket gör det svårt att skilja på vettiga idéer från foliehattar.
  • Anonym (man)
    En annan Anna skrev 2015-09-18 07:26:40 följande:
    Nej men oj. Ytterligare en antifeminist. 
    Vad är det som gör att ni dras till det här forumet?
    Kan det vara mängden kvinnor ni kan provocera?
    Nu missförstår du, och det är tyvärr lite den svartvita mentaliteten du visar här som präglar dagens feminism, antingen är du med oss oavsett hur korkade våra idéer är eller så är du emot oss. Så fort man inte håller med en självutnämnd feminist åsikter (vilka verkar variera starkt från feminist till feminist) så åker offerkoftan på och man känner sig enormt kränkt. Det verkar som om dagens feminister har fått för sig att de står över all kritik och ifrågasättande.

    Så bara för att vara tydlig med vad jag tycker....

    Jag har absolut ingenting emot feminism i dess ursprungliga form, dvs den feminism som kämpar för jämlikhet, jag vill självklart att min dotter ska få precis samma chanser som min son får och inte ska utsättas för orättvisor pga sin könstillhörighet. Mao så tycker jag  feminismen (orginalet) är väldigt bra och något vi har mycket att tacka för.

    Det jag däremot inte gillar är dagens feminism som jag tycker har har tappat sin identitet och agenda, det finns lika många varianter av feminism idag som det finns kvinnor i Sverige och ALLA säger sig sitta på den sanna feminismen. Eftersom det finns miljontals olika versioner av feminism finns det alltså både vettiga åsikter som handlar om rättvisa och så finns det minst lika mycket rent skit som inte har något med jämlikhet att göra utan handlar om ren manshat, bitterhet, försök att skaffa sig förmåner.

    Så innan du flippar på vad du anser vara feminism så borde du kanske fundera över om just dina åsikter är feminism och vad feminismen står för och nu menar jag feminismen som begrepp inte just din egen version av det. För om det handlar om din egen lilla variant av vad just du anser är feminism så kan det ju vara så att det som ifrågasätts inte är feminismen utan bara dina egna personliga åsikter.
  • Anonym (man)
    En annan Anna skrev 2015-09-18 13:32:28 följande:
    Tydligen är feminism som ett rött skynke för dig. 

    Say no more. 
    Och tydligen är du en av dessa självutnämnda feminister som anser sig sitta på den sanna feminismen utan att nån koll på vad feminism är och som sen inte kan tolerera att deras åsikter kritiseras eller ifrågasätts.

    I rest my case
  • Anonym (man)
    En annan Anna skrev 2015-09-18 14:02:21 följande:
    Uppenbarligen är det så du vill se på mig. Jag kan inte hindra dig. 
    Ha så roligt. 
    Japp, jag baserar det på din fantastiska förmåga att sålla bort sånt som inte passar dig och bara se det du vill se. För jag skrev ju ganska tydligt att....
    Anonym (man) skrev 2015-09-18 13:20:55 följande:
    Jag har absolut ingenting emot feminism i dess ursprungliga form, dvs den feminism som kämpar för jämlikhet, jag vill självklart att min dotter ska få precis samma chanser som min son får och inte ska utsättas för orättvisor pga sin könstillhörighet. Mao så tycker jag  feminismen (orginalet) är väldigt bra och något vi har mycket att tacka för.
    Men det enda du tydligen såg var...

    Anonym (man) skrev 2015-09-18 13:20:55 följande:
    Nu missförstår du, och det är tyvärr lite den svartvita mentaliteten du visar här som präglar dagens feminism, antingen är du med oss oavsett hur korkade våra idéer är eller så är du emot oss. Så fort man inte håller med en självutnämnd feminist åsikter (vilka verkar variera starkt från feminist till feminist) så åker offerkoftan på och man känner sig enormt kränkt. Det verkar som om dagens feminister har fått för sig att de står över all kritik och ifrågasättande.
    Blir lite svårt att ta dig på allvar när du debatterar genom att ta saker ur dess sammanhang och presentera det som bevis för dina påståenden. Blir lite dagisnivå på dethela.
  • Anonym (man)
    En annan Anna skrev 2015-09-18 14:19:39 följande:
    Du glömmer tydligen att hela ditt inlägg finns kvar lite längre upp. 
    Allt du skrivit finns med där. 

    Och det var inte vackert. 
    Och du glömmer att det jag kritiserar är den självutnämnda hittepå feminismen och INTE den verkliga feminismen som verkligen handlar om jämlikhet.

    Att hitta på en alldeles egen version av feminism och sen påstå att det är feminism är ganska förmätet, att sen inte kunna tolerera att den ifrågasätts genom att påstå att man kritiserar feminismen som helhet är heller inte vackert utan ganska fegt. Man använder feminismen som sköld för att försvara sina egna personliga teorier.
  • Anonym (man)
    En annan Anna skrev 2015-09-18 15:28:23 följande:
    Hallucinerar du?
    Nej, har du nyktrat till nu?
Svar på tråden Gentlemän