• nihka

    Funderar du på att rösta på SD? Läs det här!

    Anonym (vakna för fan) skrev 2015-09-09 10:05:09 följande:

    Kan du peka på det som inte stämmer i Ekeroths uttalande?


    Jepp. JärnrörsEkreroth yrar. Det är krig i Syrien. Det är därför människor flyr och inte som en del av en nasty plan att islamisera den icke-muslimska världen.
  • nihka
    Anonym (vakna för fan) skrev 2015-09-09 10:13:05 följande:

    Så du har inga felaktigheter att anmärka i ekeroth utlåtande eller hur resten av världen reagerar på det vi håller på med, bra att veta.


    Då är det ingen fara att rösta Sverige då sd.


    Glöm nu inte demonstrationen för sjuklöverns avgång, den 15,e i stockholm.


     


    Så du har inga felaktigheter att anmärka i mitt uttalande eller hur resten av världen håller med mig, bra att veta.

    Då är det ingen fara att rösta Sverige då inte SD. Hahahaha!

    Glöm nu inte alla applåder som flyktingar välkomnats med och all hjälp de fått och får i europeiska städer.
  • nihka
    Anonym (TS) skrev 2015-09-09 09:16:05 följande:

    Jag måste erkänna att jag tyckt att SD har haft sina poänger i att vi måste diskutera minskad invandring pga av kostnaden och svårigheter med integration. Men SD:s reaktion i spåren av flyktingkatastrofen i Europa har fått mig att inse att SD-toppen trots sina fina ord om att "hjälpa på plats" och värna om "svenskheten" bara är vidriga människor som inte har ett uns av medmänsklighet. 

    Jag läste texten nedan i DN (har förkortat den) och kollade upp det hon skriver, allt stämmer och ALDRIG kommer igen överväga att rösta på SD! De visar sin rätt sida i hur de talar om utsatta människor. 

    "I krisens spår fullkomligt väller hatet fram i och runt Sverigedemokraterna. När bilden på den drunknade treåringen Alan Kurdi, uppspolad med ansiktet ner i sanden, blev en världsnyhet vinklade den SD-kopplade hatsajten Avpixlat det till att pojkens öde berodde på att hans pappa bara var ute efter "ett nytt vitt leende" i Sverige. Detta efter att pappans syster berättat att tänderna dragits ut under IS-tortyr. 
    Joachim Hägg, gruppledare för SD på Lidingö, jämför på Twitter tyskarnas varma välkommnande av flyktingarna som nu anländer med österrikarnas välkommnande av nazister vid Hitlers annektering 1938. 
    Men den so mtror att hatet bara syns i partiets utkanter tror fel. Bland annat sprider riksdagsledamoten Kent Ekeroth på Twitter budskapet att människors flykt enbart är muslimers sätt att invandera Europa. När han blir ifrågasatt svarar han: "Flyr? De kommer ju fr säkra länder. Väl medvetna om att de tar sig t Sve för att leva på välfärden. Ni e lättlurade." 
    Dag ut och dag in misstänkliggörs och förlöjligas de män, kvinnor och barn som flyr. 
    Att argumentera för minskad invandring är i sig inte främlingsfientligt. Men att raljera och hetsa mot flyktingar är det definitivt. SD kan tala om sin nya image och påstådda nolltolerans. Men i kriser samlas vi - och i SD är det runt främlingsfientligheten." 

    Amanda Björkman - ledarskribent på DN


    Jo, det ska vara en SDare att jämföra välkomnandet av flyktingar med hur nazister togs emot av nazister.
  • nihka
    Anonym (Sverker) skrev 2015-09-11 00:39:07 följande:
    Ta seden dit man kommer heter det, för allas bästa leker lika barn bäst, vill man ha bort vi och dom så är en bra början att anpassa sig själv och inte låta andra anpassa sig efter en själv. Skulle jag se som en självklarhet om jag flyttar utomlands. Så illa rimmar det va?

    Om du objektivt synar det du skriver själv så fick du nog en annan bild av hur du framstår i frågan.
    Som att SD-minoriteten ska ta bort? Jag leker absolut inte bäst eller alls med SD och SDare som förespråkar assimilering isf integrering. SD straffar ut sig själva genom sitt resonemang att man ska rätta sig efter en majoritet. SD vill bara att alla ska rätta sig efter SD och så skiter i att de själva är en minoritet.

    Om du objektivt synar det du skriver själv så fick du nog en annan bild av hur du framstår i frågan.
  • nihka
    Anonym (galenskap) skrev 2015-09-12 12:03:08 följande:

    Man river inte sönder passet och skaffar visum.


     


    Varför skulle syrier riva sönder sina pass? Alla syriska flyktingar får ju PUT i Sverige och då är det ju ypperligt att snabbt kunna styrka att man är från Syrien.
  • nihka
    Anonym (galenskap) skrev 2015-09-12 19:10:02 följande:

    Ja det kan man ju fråga sig, kan det ha nått att göra med det jag postat tidigare?


    Jag frågade dig: varför skulle syrier riva sönder sina pass? Alla syriska flyktingar får ju PUT i Sverige och då är det ju ypperligt att snabbt kunna styrka att man är från Syrien.
  • nihka
    Anonym (galenskap) skrev 2015-09-12 19:45:54 följande:

    Att rivna identitetshandlingar pryder alla gränser dom korsar skiter vi i.


    Posta en bild för att styrka ditt påstående.
  • nihka
    Anonym (galenskap) skrev 2015-09-12 20:04:44 följande:

    Du verkar seg, klart man inte river sina pass om man är syrier, vilket bara visar oss mängden av "syrier" och alla andra som får autoput som flödar genom gränserna om dessa inte kan sätta sig på ett flygplan och betala bråkdel av vad det kostar i pengar och lidande att ta sig hit.


    Ja, vilka idioter till flyktingar som inte minskar både kostnad och lidande genom att sätta sig på ett flygplan. Hur lyckas man veta så lite om så mycket - en prestation i sig. Hahahaha!
  • nihka
    Anonym (galenskap) skrev 2015-09-13 09:37:28 följande:

    Har man inte hållbar anledning till att ta sig upp hit så ser det ut som så ja.


    Nej, det ser inte ut så. Flyktingar som ämnar söka asyl släpps inte ombord på internationella flyg.

    Hur svårt ska det vara fatta detta enkla faktum?
  • nihka
    ölburk2 skrev 2015-09-13 10:18:14 följande:

    Tack o lov för SDU, dom vågar åtminstone stå för sina åsikter, å erkänner att moderpartiet SD enbart lever på sina lögner.


    Som vanligt ligger SD ungefär ett sekel efter övriga partier som samtliga haft ordning på sina ungdomspartier sedan tidigt 1900-tal.
Svar på tråden Funderar du på att rösta på SD? Läs det här!