Inlägg från: Anonym (Orolig gravid kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orolig gravid kvinna)

    Mannens lust försvinner under graviditeten??!!!

    Måste först tillägga att jag är förlovad med världens finaste man som jag älskar mest på denna jorden! Vi skrattar ihop och kan bråka som syskon. Han är väldigt aktraktiv i mina ögon och jag skulle ja... Bokstavligen talat leget i sängen hela dagen och bara ha massa mysiga samt snuskiga härliga stunder ihop ??????

    Vi har alltid haft en lite mer tänjande sexliv då bådas sexuella preferenser ligger mer åt bdsm samt grövre lekstunder ihop samt som vi har också kunnat ha det lugnt och bra ihop i sängen... Vilket för båda utav oss har varit viktiga att hitta hos en partner.

    Det är en åldersskillnad mellan oss på 15 år. Han äldre än mig.

    Så nu när vi har/haft det så underbart så valde vi att skaffa barn. Vilket efter två missfall blev äntligen till ???? vi är snart i vecka 20 och dagarna har fyllts med glädje samt oro.

    Dock måste jag fråga männen kring detta...

    Hur var eran sexlust till era käraste under graviditeten?

    Jag har det väldigt jobbigt då jag upplever en vändning hos min sambo :(

    Han påstår att han känner sig obekväm med sex med tanken på att det är våran barn som växer och det är svårt att bli kåt på "det sättet" då han ser mig som den vackraste som finns just nu. (Vilket andra kvinnor skulle dö för att höra deras män säga så fina saker, jag vet )

    Jag förstår att man kan kanske inte ha tänjande sex leker som förr, men hans lust för vanligt sex är minimal samt att göra det skönt för mig. Innan kände jag mig sexig och snygg och självsäker och vågade ta för mig av honom tex bara att börja ta på honom och utföra oralt närsomhelst. Nu när man blivit nekad så många gånger känner man sig så oaktraktiv och ful och bebisen som man skall vara glad över blivit en jobbig del då man kan inte njuta av sin kropp helt :(

    Jag älskar att ha sex med min man, det är våran stund ihop med. Och med alla hormoner och kroppen som ändras, så vill man självklart känna sig fin.

    Så vad är era tips och råd? Som jag har läst är det ofast kvinnorna som tappar lusten jul....

    ????????????????

  • Svar på tråden Mannens lust försvinner under graviditeten??!!!
  • Anonym (Orolig gravid kvinna)

    Va skönt att veta det är fler kvinnor som är ännu sugna haha!

    Ja jag har sagt till honom att detta berör mig speciellt med alla dessa eländiga hormoner i kroppen. Och ja, tom en avse ung kan vara svårt för honom då han kan känna att det blir för jobbigt med tanken på att hans kropp kan inte funka sexuellt på den planen när han ser mig som han gör.

    Självklart har man sex ännu men från att gå 1-3 gånger om dagen till kanske en gång i veckan driver mig till vansinne! Haha

Svar på tråden Mannens lust försvinner under graviditeten??!!!