Inlägg från: MedelåldersAnders |Visa alla inlägg
  • MedelåldersAnders

    Hur hittar ni trevliga författare/Böcker?

    Hur får ni reda på att det kommit ut nya böcker av författare ni gillar? Är själv inte nån djup typ då det gäller skönlitteratur, läser typ Läckberg, Guillou, Zafon och sånt som många gillar. Djungeltrumman är enda sättet för mej. Har i och för sig nyhetsbrev från Bokus men de orkar jag inte läsa.

    Eller ännu svårare, hur får ni reda på att det kommit nya bra författare som passar er lässmak? Har väldigt svårt att hitta till dem. Oftast frugan, få på mitt jobb som läser skönlitteratur över huvud taget (mest nördarGlad )

  • Svar på tråden Hur hittar ni trevliga författare/Böcker?
  • MedelåldersAnders
    Aniiee skrev 2015-09-19 19:15:54 följande:

    Goodreads. Guld för en bokfanatiker som jag. (De har svenska böcker också)


    Om det kommer något nytt av en ny, Svensk författare i din smak, hittar du det där? Drunknar det inte bara i floden av nya böcker?
  • MedelåldersAnders

    Vad man skulle vilja ha är folk som är likasinnade och tipsar om det kommer en ny bra författare. (Som sagt, att Guillou kommer med en ny bok missar man inte). Läser faktiskt LITE nyhetsbrev och jo, då finns en del nya. Men nästan alla riktigt bra böcker har jag blivit tipsad om. Men nu har jag inte så mycket människor i min närhet som läser mycket.

    Det finns ju den här siten "boktipset", men de föreslår mest bara andra böcker av författare jag redan läst.

Svar på tråden Hur hittar ni trevliga författare/Böcker?