Inlägg från: Misszandra |Visa alla inlägg
  • Misszandra

    Fler som försöker bli gravida?

    GästenT skrev 2015-10-22 22:23:45 följande:

    Jag förstår verkligen att du inte vill hoppas förmycket just nu. Så sjukt jobbigt att behöva bli besviken. :(

    Men däremot så hoppas jag en massa på er!! :D


    Nope .. Fick mitt minus på stickan precis, som jag befarade. Nu kan fan mensen ta och komma då så jag kan få börja om IGEN!!!
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-23 11:41:19 följande:
    Men va tusan!!! Massa styrkekramar till dig!! Det som är positivt är att såfort mensen kommer så kan du börja med äl-tester så att du får ett bättre hum om när ägglossningen är. Det underlättar så enormt. :)

    Sen finns det faktiskt många som inte plussar direkt.

    Men gravid eller ej så kan det bara bli bättre nu framöver.

    Vi tar båda två nya tag nu och blickar framåt. Förhoppningsvis kommer våran bäbis-lycka om inte allt för lång tid! Men kom ihåg att man faktiskt får bli besviken de månader det inte blir något! :) Massa kramar igen!
    Blir mest irriterar över att jag haft mensvärk i typ 2 veckor nu och ändå har mensen inte kommit. Som du säger, jag vill bara att den ska komma så jag kan börja om igen! Tusen tack och ja, bättre lycka för oss båda nästa månad! :))
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-23 11:55:43 följande:
    Nej det måste kännas jättefrustrerande att ha gått och ha ont i onödan. Galet irriterande. Det jag tycker är jobbigt också är väntan emellan. Hade känts mer lugnt om det bara handled om några dagar innan nästa försök och resultat åh inte 3-4 veckor. :P
    När man vill bli gravid är nog enda gången man vill ha regelbunden mens, och att den ska komma när man fått minus. Min mens har fortfarande inte kommit, känner att jag är jätte lättirriterad och är sugen på grejer hela tiden, så antar att den bör komma.
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-26 07:41:54 följande:
    Hur går det för dig?

    För mig går det bajs. Har inte fått något utslag på ägglossningstest så antar att det inte blir någon ägglossning den här Månaden. :/
    Min mens har fortfarande inte kommit. Jag har fortfarande konstig mensvärk och tycker gott den kan komma nu. 

    Fyyy vad tråkigt, ska du fortsätta testa eller hur gör du? Jag hoppas på dig! :)
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-29 14:18:33 följande:

    Här kommer din tjatiga fl-polare!! Hur går det för dig? Har du fått igång mensen? :) Fick du kontakt med gyn?

    Jag kontaktade samma gynmottagning som sist och sa att jag inte fick något resultat på äl-sticka och hon satte upp mig på en tid direkt? Så ska dit om någon vecka. Frågade om jag inte behövde få negativt på äl fler månader men hon sa att det var lika bra att kolla upp på en gång.. Blev så förvånad, trodde dom skulle be mig att avvakta.


    HEEJ!! Omg jag har varit helt off, började skolan och min mens uteblev helt, fortfarande inte kommit igång vilket inte gör ens så motiverad. Snarare tvärtom, man blir inte alls sugen, knappt lönt att försöka för jag har ju ändå inte ägglossning.

    Va skönt att det gick så snabbt, hur har det gått? Jag har varit helt nyfiken ett tag, undrat hur det gått för dig. Hoppas allt gått bra och att du får ditt plus väldigt snart!
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-29 14:18:33 följande:

    Här kommer din tjatiga fl-polare!! Hur går det för dig? Har du fått igång mensen? :) Fick du kontakt med gyn?

    Jag kontaktade samma gynmottagning som sist och sa att jag inte fick något resultat på äl-sticka och hon satte upp mig på en tid direkt? Så ska dit om någon vecka. Frågade om jag inte behövde få negativt på äl fler månader men hon sa att det var lika bra att kolla upp på en gång.. Blev så förvånad, trodde dom skulle be mig att avvakta.


    Måste även tillägga att jag har haft mensvärk från och till sen jag borde haft mens, men idag har den varit extrem, mina bröstvårtor är även superömma så jag hoppas verkligen mensen är på G så jag kan få nån bukt på detta!
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-11-11 09:07:30 följande:
    Men välkommen tillbaka!! Har ju undrat som fasiken hur det går för dig! Haha. :) Men shit, är det sant?? Har du fått någon tid hos gyn? Känns ju verkligen som om du borde kolla upp det då om mensen är så sen och ingen bäbis i magen. Förstår om du känner dig omotiverad!

    Nä fick ju inget på äl stickorna förra månaden och nu är ju mensen tok sen pga det. :( känner mig helt uppgiven. Men imorgon ska jag träffa gyn så får vi se vad han säger. Min sambo tog ledigt för att följa med, känns faktiskt jätteskönt att få sällskap dit.
    haha förstår det, ber om ursäkt. Jag tappade som sagt all motivation. Jag kommer ringa bm imorgon för har idag blivit jätteöm i livmodern, när jag tar/trycker lätt över tjejmagen så ömmar det som satan. Är rädd att något är fel. 

    Usch vad tråkigt, jag lider med dig, och jag vet verkligen hur de känns. Hoppas på positivitet från gyn imorgon då, skönt med sällskap ja! :) Lycka till.
  • Misszandra

    Idag har jag gått 24 dagar över tiden, alltså min mens borde ha kommit för 24 dagar sen. Och för några dagar sen fick jag sån otroligt mensvärk som håller i sig, ibland känns den väldigt konstig, så jag undrar om det verkligen är mensvärk hela tiden. Jag är otroligt öm om jag trycker lite lätt på tjejmagen. Och för typ 3 dagar sen börjar mina bröst ömma, då var det mest brösvårtorna nu är det hela brösten som värker, hade svårt att sova igår pga av att det gjorde så ont. Och min mage gör så otroligt ont idag, höll på att svimma när jag hade varit vaken i typ 30 min. Var tvungen att lägga mig ner för det svartnade för ögonen och jag höll på att spy. Vet inte vad de beror på men allt känns så himla konstigt just nu. (Tog gravtest på bim (för 24 dagar sen) som visade negativt)

  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-11-14 13:06:17 följande:
    Men du... Ta ett till gravtest och om det är negativt så måste det finnas någon akutmottagning som du kan ringa och rådfråga? Det där är ju helt klart inte okej eller normalt om du inte är gravid. (Ja är du gravid vet kag inte heller om det verkligen ska vara så? :S)

    Vi har en akutgyn på sjukhuset som man kan ringa och rådfråga. Jag tycker INTE du ska gå och ha sånna smärtor!

    För mig gick det bra, vad han kunde se så hade jag en såndär gulkroppsgrej så han trodde jag haft ägglossning men missat den. Han tyckte jag skulle tempa för att se kurva men var övertygad om att allt är okej. Så det var bara att fortsätta. Om det inte blivit något om 6månsder så skulle vi återkomma sa han eller om menden började hoppa över. Nu kom den på samma dag som kag var hos gyn.....
    Men det måste kännas skönt att veta att allt är ok? Slippa gå runt och undra och inte veta vad som händer!

    Jag tog ett i lördags som visade neg. Ringde 1177 idag och hon rekommenderade att jag ringde gyn eller mödravårdcentralen imorgon. Mina bröst värker och ömmar som fan också, och mina smärtor i magen försvinner ej. Tycker det är så himla märkligt, kanske är mensen på g?
Svar på tråden Fler som försöker bli gravida?