• Stellan88

    Starta med bebisverkstan april -16

    Kul och ÄNTLIGEN får jag vara med och skriva här på riktigt. Tidigare har jag bara läst och drömt mig bort till den dag då det är min tur. Och nu är den dagen äntligen här :)

    I söndags kom de orden jag väntat på så länge från min kille. Jag är 27 (snart 28) och min kille är 30. Och i april sätter vi igång bebisverkstan! Kan knappt berga mig. Kört Multivitamin Kvinna sen hela vintern och min kille Man. Idag köpte jag också mina första ägglossningstest och satte igång Natrual Cycles. Är det något mer man bör tänka på eller göra för att förbättra chanserna?? 

    ÄL i mitten på April :) 

  • Stellan88

    Vi vill också ha barn tidigt på året men det beror mest på att min kille är inne på de vetenskapliga fördelarna med att vara född då. För mig spelar det egentligen ingen roll. Om vi inte får till det de första månaderna kommer vi absolut inte sluta  pga att BF ev. blir senare på året. Ett barn är en gåva oavsett när på året det kommer :)

    Jag är också jättenervös. Har aldrig varit gravid och är orolig för att det inte ska gå. Men vi har ju heller aldrig försökt. Om jag väl blir gravid kommer jag vara nervös inför det också, haha!


    Ang. NC så har jag tempen på bordet bredvid sängen, sen har jag också döpt min väckarklocka på mobilen med: TEMPA! + emojibebis och hjärtan. Tungan ute

  • Stellan88

    Hej igen alla!

    Nu är April snart här! Underbart och spännande :) Men vad som är ännu mer spännande är min temp den här månaden. Har inte försökt bli gravid eftersom vi skulle börja i april men börjar ana att det kanske är så... 1 mån för tidigt haha. Är säker på att jag hade ÄL pga smärta och positivt test etc. Vet inte hur man bifogar bild men tidigare tempkurvor efter ÄL har varit bergochdalbana. Den här gången är den lägre än vanligt men väääldigt jämn kurva uppåt. Plus imorse fick jag en ökning på 0,1!! Är på ÄL+7 och BIM om 1 vecka. Det som gör detta ännu mer misstänksamt är att jag fick sjukligt ont i brösten ÄL+4 och detta har håller i sig sen dess. Igår kände jag mensvärk men det kan också vara inbillning.

    Vad tror ni?!

  • Stellan88

    Hoppas det Milja87! Glad


    Jag använder NC. Såhär avläser man grafen: 
    Blått streck=ägglossning
    Rött streck= mens
    Grå prickar = inte fertil
    Röda prickar = fertil


    Som man ser på min kurva så har inte NC hittat min ägglossning för den här månaden än men jag är bombis på att det var den 24e. Så t.o.m. dem är förvirrade haha Skrattande


    Vad betyder färgerna på Daysy? 

Svar på tråden Starta med bebisverkstan april -16